Şubat yaklaşırken depremler tesadüf mü?

Öfken bir şey değiştirmez. Yaşamak istersen eğer önlem alman gerekir. Dünya'nın neresinde gidersen git yine depreme yakalanacaksın.
Dünyanın her yerinde yok üzgünüm. Biraz araştırma yapmalısınız.
Evren ve doğa için Şubat-Mart bir önemi yok. Tamamen tesadüf. Ayrıca yaklaşık bir yıldır sürekli depremler oluyor zaten. Dünyanın çekirdeği magma. Yerküre sürekli hareket halinde. Deprem bir doğal olaydır. Önlem almak bize kalıyor. Zaten bu tür zırvaları kullanarak kendi yükümlülüklerimizi saçma sapan inanışlara yıkarak işin içinden çıkıyoruz.. Yalana inanmak doğruyu öğrenmekten daha kolay geliyor.
Attığın videoyu daha önce izledim. Haluk Tatar ı da izledim. Haarp a inanmıyorum ama tarih beni sorgulatıyor.

Dünyanın her yerinde yok üzgünüm. Biraz araştırma yapmalısınız.

Attığın videoyu daha önce izledim. Haluk Tatar ı da izledim. Haarp a inanmıyorum ama tarih beni sorgulatıyor.
Neden oluyor acaba? fay hattı olduğundan kardeşim. Denk gelmesi tesadüftür. Bence sen araştırma yapmalısın.

Öfken bir şey değiştirmez. Yaşamak istersen eğer önlem alman gerekir. Dünya'nın neresinde gidersen git yine depreme yakalanacaksın.

Bu pek doğru değil hocam, ülkemizin toprakları genç olduğundan dolayı fazla fay hattına sahibiz. Bizim topraklarımızdan daha yaşlı topraklara gittiğimiz zaman depremlerin çok nadir olduğunu görebiliriz hocam. Yani bu fay hattı ve depremler bulunduğumuz toprakların yaşı ile alakalı.

Neden oluyor acaba? fay hattı olduğundan kardeşim. Denk gelmesi tesadüftür. Bence sen araştırma yapmalısın.
Ultra bilgini al konumu terk et kendini beğenmiş cahil.

Dünyanın her yerinde var fakat gelişmiş ülkeler bizim kadar etkilenmiyor o kadar. Örneğin Japonya.
Olabilir ama tarih saçmalık hocam.

Dünyanın her yerinde var fakat gelişmiş ülkeler bizim kadar etkilenmiyor o kadar. Örneğin Japonya.
Bu pek doğru değil hocam, ülkemizin toprakları genç olduğundan dolayı fazla fay hattına sahibiz. Bizim topraklarımızdan daha yaşlı topraklara gittiğimiz zaman depremlerin çok nadir olduğunu görebiliriz hocam. Yani bu fay hattı ve depremler bulunduğumuz toprakların yaşı ile alakalı.
umarım öyledir ama kimse beni anlamıyor. Tarihten bahsettim

Konu kilit arkadaşlar. Ben tarihten ötürü kuşkuya kapıldım. Siz ya dincilik yapıyor ya da bilimcilik yapıyorsunuz. Aranızda bir kaçınız mantıklı cevap verdi. Onlara da teşekkür ederim. Good bye

Son düzenleme:
Sadece 1/6 ihtimal tutmuş (olacak depremin ocak veya şubat ayında deprem olma ihtimali). Onun dışında ülkemizde 5 üzeri deprem yılda 10 defa oluyor. Sadece Maraş depremi sonrasında bizim daha çok dikkatimizi çekmeye başladı. Örneğin 23 Kasım 2022 tarihinde Bolu merkezli 6 şiddetinde deprem oldu, hatırlıyor muyuz bunu? Muhtemelen bir 5-10 sene sonra da ölüm olmayan depremleri ciddiye almayacağız. 99 depreminden sonra olduğu gibi...

Ultra bilgini al konumu terk et kendini beğenmiş cahil.

umarım öyledir ama kimse beni anlamıyor. Tarihten bahsettim

Konu kilit arkadaşlar. Ben tarihten ötürü kuşkuya kapıldım. Siz ya dincilik yapıyor ya da bilimcilik yapıyorsunuz. Aranızda bir kaçınız mantıklı cevap verdi. Onlara da teşekkür ederim. Good bye
Sana göre herşey saçmalık.

Umarım öyledir çünkü bölgede yaşıyorum ve öfkeliyim. Bu durumdan hoşnut değilim.

Sorgulamak için üst üste 2 kez olması yeterlidir.
Hocam 2 kez olması bu koşulda aşırı yetersiz. Madem öyle neden bunca senedir şubatta olmadı? En az 20 senedir şubatta deprem yoğunlaşması hatırlamıyorum. Peki bu tesadüf mü? Tanrı bizle tersinden mi oyun oynadı? Yani biraz saçma bir mantık yürütüyorsunuz ben tersini yapınca mantıklı gelmiyorsa sizinki de mantıklı değildir bir de buradan bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı