Şubatın sonunda gelecek stokları kaçırmamak için ne yapmalı?

Bütçe
4500

AliYağcı

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimdeki Sapphire RX5600 XT'yi 4500TL'ye sattım. Şubat ayının sonunda gelecek olan stoklardan RTX 3060 veya RTX 3050 Ti almayı düşünüyorum (fiyatına göre). Stoklar geldiği zaman haberdar olmak ve kaçırmamak için ne yapmam lazım? Bir de stok bulamazsam veya fiyatı çok uçuk seviyede çakarsa yeni stokları bekleyeceğim. Paramı dolara yatırmak mantıklı olur mu? Yaza doğru dolar artarsa diye bir kuşkum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal zaten biz bulamadan bitmiş olacak. Arada bulabilirsen yine fahiş fiyatlara bulabilirsin.

Satıcılar kurnazlık yapmayıp olduğu fiyatlardan satarsa bile almanız bir hayli zor. Çok çabuk tükeneceğini düşünüyorum. Eğer GameGaraj gibi satıcılar olması gereken fiyattan satarsa ve stoklara yetişebilirseniz anca öyle kartı alırsınız. Onun dışında zor gibi.

Mart veya Nisanda kart bulmak daha kolay olur muhtemelen. Birde yatırım tavsiyesi vermenin cezası var.
Yatırım tavsiyesi değil istediğim. Ekran kartı fiyatları dolar kuru üzerinden olduğu için dolar alırsam kâr veya zarar etmem diye düşündüm.

İfadeler: T21
Şubat ayının sonunda stok geleceğinin garantisi mi var bir de BTC $44.000 seviyesine dayanmışken o kartları yedirirler mi bu var.

Mining bitmeden ekran kartı alamazsınız. Milyonlarca stok bile gelse saniyeler içerisinde biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…