Şubatın sonunda gelecek stokları kaçırmamak için ne yapmalı?

Bütçe
4500

AliYağcı

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimdeki Sapphire RX5600 XT'yi 4500TL'ye sattım. Şubat ayının sonunda gelecek olan stoklardan RTX 3060 veya RTX 3050 Ti almayı düşünüyorum (fiyatına göre). Stoklar geldiği zaman haberdar olmak ve kaçırmamak için ne yapmam lazım? Bir de stok bulamazsam veya fiyatı çok uçuk seviyede çakarsa yeni stokları bekleyeceğim. Paramı dolara yatırmak mantıklı olur mu? Yaza doğru dolar artarsa diye bir kuşkum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mart veya Nisanda kart bulmak daha kolay olur muhtemelen. Birde yatırım tavsiyesi vermenin cezası var. :)
Yatırım tavsiyesi değil istediğim. Ekran kartı fiyatları dolar kuru üzerinden olduğu için dolar alırsam kâr veya zarar etmem diye düşündüm.

Şubat ayının sonunda stok geleceğinin garantisi mi var bir de BTC $44.000 seviyesine dayanmışken o kartları yedirirler mi bu var.

Yatırım tavsiyesi değil istediğim. Ekran kartı fiyatları dolar kuru üzerinden olduğu için dolar alırsam kâr veya zarar etmem diye düşündüm.
Senet veya kripto paraya yatırmak daha mantıklı olmaz mı?Dolar,euro,altın falan çok oynak değerlere sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı