Şubatın sonunda gelecek stokları kaçırmamak için ne yapmalı?

Bütçe
4500
Şubat ayının sonunda stok geleceğinin garantisi mi var bir de BTC $44.000 seviyesine dayanmışken o kartları yedirirler mi bu var.

Hocam elon musk ortalığı karıştırdı herkese mining yükleniyor sizce idarelik ekran kartı alıp yazı mı beklemeliyiz.

Hiç bilmiyorum o konuda bir şey yazmıyor sitede. Umarım döner çünkü 3060 bulamazsam 2060 almayı düşünüyorum.

Bende alacağım ama zerre inancım yok be kardeşim Vatan da 2060 5.5k şaka gibi ben sabahtan beri forumda 100 konuya yazdım Ethereum methereum dolar molar hikaye bizim tedarikçilerimiz fırsatçı dünyanın her yerinde yemin ederim her yerinde 75 dolar olan kart böyle durumlarda 100 dolar oluyor fakat Türkiye'de bir ürünün fiyatı 100 TL olsun ve bu gibi durumlar olsun fiyat bir anda 9439854953459435983489 dolar oluyor ben buna anlam veremiyorum doların düşmeside yansımayacak 2060 minimum 5K olur o da minimum zaten talep var stoğu bitmiş altına koymazlar bu durum beni strese soktu enayi gibi gidip 1650 Super'e 3000TL de vermek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı