Kesinlikle kal astsubay olunmaz.
Kesinlikle kal astsubay olunmaz.
Sınıfına göre değişir, TYT'si iyi geçtiyse güzel bir bölüme girebilir.Mesleğin ilk senesinde harekat üs bölgesine gönderilen astsubay çavuşa sormak lazım bir de bunu.
Gireceği sınıf içerideki ortalamasına bağlı, ki ona rağmen seçilmez. Çoğunluk piyade oluyor; kalanlarda da yine istihkam, tank gibi arıza sınıflar var. Alınacak risk değil.Sınıfına göre değişir, TYT'si iyi geçtiyse güzel bir bölüme girebilir.
Ben okulu bitirdim, iş olarak görmemek lazım.Gireceği sınıf içerideki ortalamasına bağlı, ki ona rağmen seçilmez. Çoğunluk piyade oluyor, kalanlarda da yine istihkam, tank gibi arıza sınıflar var. Alınacak risk değil.
Ama hayatının 25-30 senesi bu mesleğin içinde geçecek ve bunun rahat 10 senesi fiziksel olarak zorlayıcı olacak. Mental zorluğu ve mobbingi zaten saymıyorum bile. TYT puanı fena değilse sağlık astsubaylığı denenebilir, onda da paramedik olmak yine aynı yola çıkar.Ben okulu bitirdim, iş olarak görmemek lazım.
Hocam biraz daha açma şansın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.