Şöyle bir şey denedim.
Yeni bir github pages projesi oluştur dedim panel üzerinden. Direct upload seçtim.
İsim olarak roser137 verdim. Domain olarak roser137.pages.dev üzerinde oluşturdu kendi otomatik.
Proje oluştururken dosya istiyor. Boş bir klasöre boş bir index.html oluşturup içine <h1>roser137</h1> yazdım. Maksat yükleyecek bir şeyler olsun. Zorunlu istediği için yapıyoruz bunu.
Panele düştükten sonra Manage Account > Configurations kısmından şöyle bir liste oluşturdum. Oluştururken redirect diye seçtim.
Eki Görüntüle 1455103
Sonra sol menüden Bulk Redirects kısmına gelip oradan da Create Bulk Redirects diyip bu listeyi seçerek aktif hale getirdim.
Eki Görüntüle 1455100
Böyle yapınca roser137.pages.dev/youtube youtube.com a yönlendirilmiş oldu. Bu mantıkla istediğiniz url yi girebilirsiniz. pages.dev yerine github pages üzerinden custom domain kullanarak istediğiniz subdomaini de bağlayabilirsiniz. Onu da yine bu şekilde liste oluşturup Bulk Redirects ile istediğiniz url'ye yönlendirebilirsiniz.
Biraz maşakatli bir iş ama Pages Rules kullanmadan bu yöntemle yönlendirme yapılabiliyor. Her domain için ayrı liste oluşturmanıza da gerek yok. Tek listeden hesaptaki tüm domainleri yönlendirebilirsiniz. Bu özelliğin limitleri Page Rules'dan ayrı ve oldukça bol.