ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar bir şeyler oldu; folders diye bir yer geldi. Ben buranın olmamasını istiyorum. Nereden kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Arkadaşlar bir şeyler oldu; folders diye bir yer geldi. Ben buranın olmamasını istiyorum. Nereden kapatabilirim?
Çözüm dgknbzglu 14 Nisan 2021 Üstteki menüden View->Side Bar-> Hide Side Bar seçeneğine tıklarsan kapatabilirsin.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 14 Nisan 2021 #2 Üstteki menüden View->Side Bar-> Hide Side Bar seçeneğine tıklarsan kapatabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 dgknbzglu dedi: Üstteki menüden view->side bar-> HID'e side bar seçeneğine tıklarsan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim. Artı 0 Eksi
dgknbzglu dedi: Üstteki menüden view->side bar-> HID'e side bar seçeneğine tıklarsan kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim.