briang Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 432 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #21 The Long Dark ve The Forest'ı seven bunu da sever. Ben çok beğenmiştim. Çok uzun saatler oynamıştım. Below Zeroyu henüz oynamadım.
The Long Dark ve The Forest'ı seven bunu da sever. Ben çok beğenmiştim. Çok uzun saatler oynamıştım. Below Zeroyu henüz oynamadım.
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #22 phowisz dedi: Hocam alınır mı? 150 TL şu anda. Genişletmek için tıkla... Videolarda güzel gözüküyor iyi oyun bence ama ben hayatta kalma oyunları arasında en iyi 7Days to Die'yi gördüm atmosferi olsun malzeme dekorasyon çeşitliliği fazla olması detayları eski bir oyuna göre olağanüstü.
phowisz dedi: Hocam alınır mı? 150 TL şu anda. Genişletmek için tıkla... Videolarda güzel gözüküyor iyi oyun bence ama ben hayatta kalma oyunları arasında en iyi 7Days to Die'yi gördüm atmosferi olsun malzeme dekorasyon çeşitliliği fazla olması detayları eski bir oyuna göre olağanüstü.