Subnautica oynanır mı?

Çok güzel bir oyun korku konusunda endişelenmene hiiiiiççççç gerek yok :). Tek sorun Xbox'a alacaksan kontrol etmek zor olabilir. Belki bu sadece benim için geçerlidir ama Doom dışında bir FPS oyununu PC dışı platformda asla oynayamam. Eğer seni rahatsız etmeyecekse ve üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan (kontrollerin) kaçırma bile.

Xbox PC ıcın satıyor oradan alıp ıoynayacagım fıyat farkı cok olmasa bende cok sevmıyorum Xbox'dan oynamayı teşekkür ederım tavsiyen icin :)
 
Xbox PC ıcın satıyor oradan alıp ıoynayacagım fıyat farkı cok olmasa bende cok sevmıyorum Xbox'dan oynamayı teşekkür ederım tavsiyen icin :)
Pardon yanlış anlamışım. Kaçırma o zaman mis gibi oyun. Oyun seni bir raddeye kadar yönlendiriyor ve günümüz çoğu oyunu gibi yapman gerekeni yüzüne vurmuyor. Hikayede öyle. Oyun ne yapman gerektiğini genel olarak map'te işaretler veya yapay zeka aracılığı ile söyler. Hikayeye gelecek olursak o oynanış gibi olmayacak hikayeyi bulduğun verileri okuyarak kendin anlaman gerek. Son olarak biyomlar çok önemli bu oyunda. Oyun sana biyomları tanıtıyor ama gittiğin yerlere dikkat et sağ sola çok açılma. Başlangıç olarak diyeceğim pek bir şey yok gerisini yaşayıp zevk alarak eğlenmen umudu ile cevapsız bırakıyorum. İyi oyunlar..
 
Pardon yanlış anlamışım. Kaçırma o zaman mis gibi oyun. Oyun seni bir raddeye kadar yönlendiriyor ve günümüz çoğu oyunu gibi yapman gerekeni yüzüne vurmuyor. Hikayede öyle. Oyun ne yapman gerektiğini genel olarak Map'te işaretler veya yapay zeka aracılığı ile söyler. Hikayeye gelecek olursak o oynanış gibi olmayacak hikayeyi bulduğun verileri okuyarak kendin anlaman gerek. Son olarak biyomlar çok önemli bu oyunda. Oyun sana biyomları tanıtıyor ama gittiğin yerlere dikkat et sağ sola çok açılma. Başlangıç olarak diyeceğim pek bir şey yok gerisini yaşayıp zevk alarak eğlenmen umudu ile cevapsız bırakıyorum. İyi oyunlar.

Cok teşekkür ederım tavsıyelerın ıcın ♡
 

Geri
Yukarı