A Aziz Cihan Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1 10 Nisan 2025 #1 Subnautica uzaylı üssü kayboldu bug oluştu. Üssün olması gereken yerde siyah gölge var sadece çözemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Subnautica uzaylı üssü kayboldu bug oluştu. Üssün olması gereken yerde siyah gölge var sadece çözemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Emirkgn Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #2 Aziz Cihan dedi: Subnautica uzaylı üssü kayboldu bug oluştu. Üssün olması gereken yerde siyah gölge var sadece çözemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var kraliçenin yanından gelip maalesef silahı kapatamıyorum sürümü değiştirip save dosyasını ona attım ama... nafile sadece ışınlandığım kısım var ilk defa oynuyordum bütün heyecanım kaçtı... Artı 0 Eksi
Aziz Cihan dedi: Subnautica uzaylı üssü kayboldu bug oluştu. Üssün olması gereken yerde siyah gölge var sadece çözemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var kraliçenin yanından gelip maalesef silahı kapatamıyorum sürümü değiştirip save dosyasını ona attım ama... nafile sadece ışınlandığım kısım var ilk defa oynuyordum bütün heyecanım kaçtı...