Subnautica'da ilerlenemiyor

Yok hocam turuncu tablet bulamadım da sanırım Lost rivera açılan farklı biyomlar var. Ben bir degasi üssüne gittim orada aldığım bilgiden sonra 2.kozadan telsiz geldi.2.kozaya gittim oradan Lost rivera koridor vardı koridor da da ghost vardı oradan bayağı bir ilerleyince lav biyomuna gittim kyanit falan topladım geri geldim şimdi de uzaylı üssünü arayacağım ama şu dev eleman bayağı sıkıntı

Ghost leviathan bıçakla zor ölür en iyisi gazla öldürmek
Gazı yapamadım ya bıçakla 70 tane falan bıçak vurdum sonra subanla iki vurdum öldü.

Hocam dediğiniz degasiyi Google'dan bulup atabilir misiniz?

Degasi bir tane olması lazım Aurora'dan önce buraya düşen gemideki insanların üssü çünkü orası. Google'dan bulup atsam bile pek anlaşılacağını sanmam ama şöyle söyleyeyim Aurora'nın motorlarının baktığı tarafa baya ilerliyorsunuz derinlere gidince crabsquidlerin olduğu bu mavi top gibi şeylerin olduğu biyomda Degasi. Ben oradan aşağı inince mekan Lost River'a açıldı orada turuncu tablet gerektiren üssü buldum. Açamadım tabii sadece mor tablet vardı bende. Sizin yaptığınız gibi lav biyomunu arıyorum ben de kyanit ve nikel bulabilmek için. Adalara Degasi'ye ve söylenen çoğu lifepoda gittim şu ana kadar oyun pek direktif vermedi ama turuncu tabletlerle açılan uzaylı üsleri 2.kademe gibi birşey oralara girebilirsek oyun netleşir gibime geliyor. Tedavi için Emperor'u bulmamız yetiyor da olabilir onu görücez. Dediğiniz Ghost Lev'e ben de denk geldim de pass geçtim. Bu arada konudan bağımsız Cyclops kullanmak işkence gibi geliyor bana araç çok büyük. Kullanması da korkunç dev gibi ama çok hantal yaratıklar saldırınca kaçmak imkansız dümdüz çarpmak lazım.

Hocam degasiyi büyük ihtimallen hatırladım degasiyi bulduysanız 2.kozanında telsizi gelmiştir ben 2.kozadan ilerledim bayağı dolandım Lost riverı orada ghostu kestim sonra ghostun doğduğu ağaçtan aşağı indim direkt lav biyomuna indim. Cyclops kullanmak bana da zor geliyor seamoth daha zevkli

Ben oyunu bitirdim. Lav biyomunda dev canavarla karşılaştım ama ona saldırmaya yemedi. Dev canavarı geçince hemen uzaylı laboratuvarı karşıma geldi. Biraz hile yaptım ama pişman değilimsorunuz olursa cevaplarım hocam oyun bayağı zevkliydi.

Hazır oyun bitiyor reaperı öldürmeden bitir miyim dedim reaperı da aldım bu arada subanın varsa subanın delgi kolunu al fena nikel ve kyanit yatağı çıkıyor oradan.

Dosya Ekleri

• 1743535161768.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Dev canavar dediğiniz Emperor herhalde. Sea Dragon da olabilir ne gördüğünüze bağlı ateş atıyorsa Dragon'dur. 2.pod gelmedi galiba ama Degasi'yi de bulduğumdan eminim ona bi bakmam lazım. O turuncu tabletle açılan kapıyı açtınız mı? Bazı uzaylı üsleri sadece bilgi toplamak için var sanırsam.

Şimdi baktım 2.koza gelmiş ama bu baya önceden geliyor zaten Degasi ile alakası yok. Bu poda gitmiştim ben bişe bulamamıştım ama o zaman Cyclops falan yoktu tabii.

Dediğiniz yeri buldum lav biyomuna doğru gidiyorum. Son 10 dakikadır Ghost Lev'i öldürecem diye canım çıktı cyclops gidiyordu az kalsın. Çarparak öldürmeyi denedim 1 kere onu saymazsak savede daha hiç ölmedim.

Son düzenleme:

Degasiyi bulduktan sonra bana gelmişti 2.koza 17.saatimde falan gelmişti dediğim canavar da sea dragonmuş. Bir de bence cyclopsla girme oraya ben 2.kozanın biraz yakınına parkettim devamında subanla girdim. Durdurma tüfeğini yap mükemmel bir silah onunla avladım canavarları, birçok yerde canımı kurtardı. O dediğim yerden girdiyseniz biraz ileride solda bir uzaylı üssü olacak oradan taramaları yap çok önemli değil ama dursun yine de. Uzaylı üssünden ilerle biraz dolan lav biyomuna geliyorsun.

Turuncu tableti de hiç kullanmadım sanırım hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…