Hocam kendim de save açtım bayağı ilerledim şimdi Degasi'yi buldum da siz turuncu tablet buldunuz mu? Çünkü dediğim şey pek yanlış değilmiş Degasi'den Lost river biyomuna açılan bir yer buldum oradan ilerledim bir uzaylı üssü buldum turuncu tablet bulmanızı istiyor. Burayı açmadıysanız açın muhtemelen ilerlemek için lazımdır. Bir uzaylı üssü de Aurora'nın motor kısımlarının baktığı yöne doğru bir yerde reaper olması lazım o bölgelerde de bir base görmüştüm mor tablet istiyordu. Bunlara bakmadıysanız bir bakın.
Yok hocam turuncu tablet bulamadım da sanırım Lost rivera açılan farklı biyomlar var. Ben bir degasi üssüne gittim orada aldığım bilgiden sonra 2.kozadan telsiz geldi.2.kozaya gittim oradan Lost rivera koridor vardı koridor da da ghost vardı oradan bayağı bir ilerleyince lav biyomuna gittim kyanit falan topladım geri geldim şimdi de uzaylı üssünü arayacağım ama şu dev eleman bayağı sıkıntı
Gazı yapamadım ya bıçakla 70 tane falan bıçak vurdum sonra subanla iki vurdum öldü.Ghost leviathan bıçakla zor ölür en iyisi gazla öldürmek
Hocam kendim de save açtım bayağı ilerledim şimdi Degasi'yi buldum da siz turuncu tablet buldunuz mu? Çünkü dediğim şey pek yanlış değilmiş Degasi'den Lost river biyomuna açılan bir yer buldum oradan ilerledim bir uzaylı üssü buldum turuncu tablet bulmanızı istiyor. Burayı açmadıysanız açın muhtemelen ilerlemek için lazımdır. Bir uzaylı üssü de Aurora'nın motor kısımlarının baktığı yöne doğru bir yerde reaper olması lazım o bölgelerde de bir base görmüştüm mor tablet istiyordu. Bunlara bakmadıysanız bir bakın.
Hocam dediğiniz degasiyi Google'dan bulup atabilir misiniz?