Subnautica'da ilerlenemiyor

• Konuyu başlatan Sliva
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 913
Ghost leviathanla savaşa girdim 20 tane bıçak vurdum ölmüyor neden acaba?

Bir tane derinde degasi buldum ama hangi degasiden bahsediyorsunuz hocam?

Ghost leviathanla savaşım bittikten sonra bakacağım :D
Degasi bir tane diye hatırlıyorum ama eğer 2 tane varsa benim dediğim aşağı yukarı 600 metre derinliklerde o yengeçimsi elemanların olduğu warperların olduğu bir yer. Ölü nehire inebiliyor olmanız lazım oradan sonra da lav biyomuna geçebilirsiniz. Ama yanlış hatırlamıyorsam Ghost Lev de var orada dikkat edin.

Öldürdüm sonunda :D

Degasi bir tane diye hatırlıyorum ama eğer 2 tane varsa benim dediğim aşağı yukarı 600 metre derinliklerde o yengeçimsi elemanların olduğu warperların olduğu bir yer. Ölü nehire inebiliyor olmanız lazım oradan sonra da lav biyomuna geçebilirsiniz. Ama yanlış hatırlamıyorsam ghost lev de var orada dikkat edin.

Herhalde anladım dediğiniz yeri orayı keşfetmiştim şimdi de şu ilk hastalık araştırma üssünün oradaki yavru ghostu aldım onlar artık bana dikkat etsin :D

Dosya Ekleri

• 1743251811279.png
    1743251811279.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 26
Öldürdüm sonunda :D

Herhalde anladım dediğiniz yeri orayı keşfetmiştim şimdi de şu ilk hastalık araştırma üssünün oradaki yavru ghostu aldım onlar artık bana dikkat etsin :D
Güzel Ghost Lev'i öldürebiliyorsanız çok korkacak birşey yok birşey hariç :D. Degasi'yi bulun ve gidilebiliyorsa hatam yoksa araştırın oradan derine gidin. Eğer yanlışım varsa ise mapi arayın bulduğunuz yerlerden en derinlere lav biyomuna ulaşın. Aman dikkat edin mapin sınırları boş bi anda 5 bin metre derinde bulmayın kendinizi.

Şimdi ben ghostu öldürdüm ya artık burada başka ghost doğar mı bir de dediğiniz lav biyor mu burası değil mi iskeletler falan var burada?

Güzel Ghost Lev'i öldürebiliyorsanız çok korkacak birşey yok birşey hariç :D. Degasi'yi bulun ve gidilebiliyorsa hatam yoksa araştırın oradan derine gidin. Eğer yanlışım varsa ise mapi arayın bulduğunuz yerlerden en derinlere lav biyomuna ulaşın. Aman dikkat edin mapin sınırları boş bi anda 5 bin metre derinde bulmayın kendinizi.
O degasiye gidince mesaj yazarım buraya sanırım anladım dediğiniz yeri.

Şimdi ben ghostu öldürdüm ya artık burada başka ghost doğar mı bir de dediğiniz lav biyor mu burası değil değil mi iskeletler falan var burada?
İskelet varsa iyi. Doğru yolda gibisiniz daha derine gidin. Death River bölgesinde olmanız lazım lav biyomunun bir üstü oluyor. Ghost yeniden spawn oluyor mu bilmiyorum ama olur bence zaten Leviathan sayısı fazla değil oyunda.

İskelet varsa iyi. Doğru yolda gibisiniz daha derine gidin. Death River bölgesinde olmanız lazım lav biyomunun bir üstü oluyor. Ghost yeniden spawn oluyor mu bilmiyorum ama olur bence zaten Leviathan sayısı fazla değil oyunda.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim eğer bir sorum olursa yazarım yine.

Bende 3 yıl önce oynamıştım bitirememiştim şimdi gaza geldim :D
Hocam kendim de save açtım baya ilerledim şimdi Degasi'yi buldum da siz turuncu tablet buldunuz mu? Çünkü dediğim şey pek yanlış değilmiş Degasi'den Lost River biyomuna açılan bir yer buldum oradan ilerledim bir uzaylı üssü buldum turuncu tablet bulmanızı istiyor. Burayı açmadıysanız açın muhtemelen ilerlemek için lazımdır. Bir uzaylı üssü de Aurora'nın motor kısımlarının baktığı yöne doğru bir yerde Reaper olması lazım o bölgelerde de bir base görmüştüm mor tablet istiyordu. Bunlara bakmadıysanız bir bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı