Enkei
Centipat
Daha fazla
İyi günler, JBL Studio 550P 25cm built-in 300-watt RMS (500-watt peak) güncel sub aldım. 2. el alırken vs. çatır çatır çaldı, bir sorun yoktu, hatta benim evde hiç çıkaramadığım max seviyelere deneme amaçlı çıkardık, güzeldi, beğendim aldım. Evde 2-3 kere aç kapa yapıp anca dinledim, eve geldim, Tunçmatik akım korumalı prize takılıydı. Açtım ve sub'a ışık bile gelmiyor, sıfır tepki, içindeki cam sigortanın eridiğini düşünüyorum. Konu hakkında fikri olan arkadaşlar var mı? Sorun sigortaysa üzerindeki sigortanın bir tık üstünü takmak sorun oluşturur mu?
Akım korumalı prizler genelde yüksek akımı, yıldırım gibi daha yüksek akımlarda tetikleniyor ki o prizi 4-5 yıldır aktif olarak sorunsuz kullanıyorum, kullanmaya devam ediyorum. Yani sigortayı değiştirsem bile prizi açtığımda giden akımın tetiklenmesinden eriyen sigorta, değiştirsem de 3-4 günde bir çöp olacaktır.
Akım korumalı prizler genelde yüksek akımı, yıldırım gibi daha yüksek akımlarda tetikleniyor ki o prizi 4-5 yıldır aktif olarak sorunsuz kullanıyorum, kullanmaya devam ediyorum. Yani sigortayı değiştirsem bile prizi açtığımda giden akımın tetiklenmesinden eriyen sigorta, değiştirsem de 3-4 günde bir çöp olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör: