Mesaj sayın arttıkça veya rütben yükseldikçe ceza sayısında bir değişme olmuyor. Ama bu sürede yaptığın hataları daha iyi anlayıp daha az ceza alır hale geliyorsun. Yani daha çok mesajı olana ceza verirken bir duraksama söz konusu değil.
Forumdan soğuduğunuzu biliyoruz ama kural kuraldır. Uzun vadede Sosyal'in devamlılığı için kurallar gerekli. Sıkıldığınızda ara verebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkürler, üyelerle ilgilenmeniz gerçekten çok hoş
Öncelikle;
Sormak istediğim soru bu değildi. Rütbe atladıkça belli bir kategoriye açabileceğim konu sayısı artıyor mu ? Bunu sormaya çalışmıstım
Türkçe klavyenin ayarlanabildiğini bilmiyordum, benim klavyem bu şekilde ve mesela "ş" yazmak için "s" tuşuna basılı tutmak gerekiyor ve gerçekten uzun yazılar yazmam gerekince, tahmin edeceğiniz gibi can sıkıyor, neyse kurcalıyayım birazcık şu ayarları
Yazım hatası konusunda cevabı aldım, fakat kim niye yapıyor çözemedim bu işi ama yukarıda da yazdığım gibi bazen gerçekten sudan sebepler ile ceza alıyorum. Örneğin; "GTX 960 mı, R9 285 mi ?" başlıklı bir konu açtım ve konu içerisinde basit bir şekilde, kalabalık yapmasın diye, esas sormak istediğim soru o olmadığından "Bunlardan biri için hangi anakart seçebilirim ?" diyorum, fakat sonra baktığımda başlık "Ekran Kartı için Anakart Seçimi" oluyor ve ben bu yüzden ceza alıyorum. Bunun için ne yapmalı ? 2 tane mi konu açayım ufak tefek şeyler için bile ?
Tekrardan teşekkürler, bu da klavyemin resmi
DİPNOT : Bu klavye ayarından anlayan var mı arkadaşlar ?
"Dil ve Giriş"e girip klavye ayarlarını seçiyorum fakat zaten "Türkçe QWERTY", yine de yukarıda attığınız gibi "ğ" felan yok ?