Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #1 root@emirhan-ubuntu:/home/emirhan# sudo apt Update E: Hatalı girdi satır 1 list dosya /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşlar, waydroid yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
root@emirhan-ubuntu:/home/emirhan# sudo apt Update E: Hatalı girdi satır 1 list dosya /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşlar, waydroid yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Cruslan 27 Mart 2023 Bash:Panoya kopyala sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list curl https://repo.waydro.id | sudo bash sudo apt update sudo apt install -y waydroid Sırasıyla yürüt kodları. Sorununu çözecek.
Bash:Panoya kopyala sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list curl https://repo.waydro.id | sudo bash sudo apt update sudo apt install -y waydroid Sırasıyla yürüt kodları. Sorununu çözecek.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Dener misiniz? sudo apt-get update Artı 0 Eksi
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #3 Rufiq Cavadov dedi: Dener misiniz? sudo apt-get update Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı alıyorum. Dosya Ekleri 1679847252446.png 51,7 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Dener misiniz? sudo apt-get update Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı alıyorum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 Şu komutu girdikten sonra Terminal'e kontrol edin bakalım bir hata var mı yok mu diye? sudo nano /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list Dosyanın içeriğini kontrol edin ve herhangi bir karakter veya satırı düzeltin. Daha sonra ise sudo apt-get update çalıştırın. Yukarıdaki komutları denemeden önce bir şu komutu çalıştırabilir misin? sudo apt update sudo apt install waydroid Artı 0 Eksi
Şu komutu girdikten sonra Terminal'e kontrol edin bakalım bir hata var mı yok mu diye? sudo nano /etc/apt/sources.list.d/waydroid.list Dosyanın içeriğini kontrol edin ve herhangi bir karakter veya satırı düzeltin. Daha sonra ise sudo apt-get update çalıştırın. Yukarıdaki komutları denemeden önce bir şu komutu çalıştırabilir misin? sudo apt update sudo apt install waydroid
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #5 Efendim ne demek istediğinizi anlayamadım, daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #6 Mesj dedi: Efendim ne demek istediğinizi anlayamadım, daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Eki Görüntüle 1715905 Genişletmek için tıkla... Hocam Siz direkt şu komutu çalıştırın bir bakalım. Ben demek istedim ki, o dosyanın içerisinde herhangi bir karakter falan silinmiş veya zarar görmüş olabilir diye düşündüm. Siz şu komutları deneyebilir misiniz? sudo apt update sudo apt install waydroid Artı 0 Eksi
Mesj dedi: Efendim ne demek istediğinizi anlayamadım, daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Eki Görüntüle 1715905 Genişletmek için tıkla... Hocam Siz direkt şu komutu çalıştırın bir bakalım. Ben demek istedim ki, o dosyanın içerisinde herhangi bir karakter falan silinmiş veya zarar görmüş olabilir diye düşündüm. Siz şu komutları deneyebilir misiniz? sudo apt update sudo apt install waydroid
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #7 Efendim bu sefer de böyle bir hata alıyorum: Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #8 Hocam komutları olduğu gibi alıp yapıştırma tek-tek dene. Artı 0 Eksi
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #9 Efendim komutları tek-tek denediğimde de iki komut da az önceki hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #10 Mesj dedi: Efendim komutları tek-tek denediğimde de iki komut da az önceki hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Garip Ubuntuyu yeni kurdunuz öyle mi? Artı 0 Eksi
Mesj dedi: Efendim komutları tek-tek denediğimde de iki komut da az önceki hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Garip Ubuntuyu yeni kurdunuz öyle mi?