Sünnet olmak, hastalıkları engellemiyor

Yine İslamla sünneti (circumcision) bir düşünen ve bunun düşmanlarını sırf İslam düşmanlığı yüzünden bir çatı altında toplamayı başaran konulardan birinde tekrardan birlikteyiz. Sünnet ayrıca bebek ve çocuklarda sık yaşanan enfeksiyonları önleme amaçlı yapılan bir operasyondur. Avrupada, Amerika ve medeni bir çok ülkede sünnet yapılmaktadır. Faydalanmak isteyen yapar.

kaynaklarıyla okumak isteyenlere duyrulur.
Hemen de dine başvurun. Gerekmedikçe yapılmamalı.
 
Konudan bildirim gelince merak edip bunu okumuştum. :)
Hocam ironi yapmadan tekrardan mesajını alabilirmiyim. Ne dediğinizi anlamadım.
Sünnet eski çağlarda kölelere uygulanırdı. Sünnetle beraber penisin önemli sinirlerini atıyorlar. Cinsel açıdan zevk alamıyorsun. Sünnetin amacı kölenin enerjisini işine vermesini sağlamaktır. Sünnet sonucu penis artık sıcakta beklemiyor. Karda kışta başı açık oturuyor garibim. Vajina sıcaktır. Sünnetli penis vajinaya girince -fazla akademik yazmak istemiyorum merak eden attığım yazıyı okur- bir ton hormon salgılar, gevşer ve erken boşalır. Bunun can sıkıcı yanları; hem sevgilinle yeterince sevişemeden enerjini boşaltmak hem de zaten sinirlerin büyük bir kısmı olmadığı için yeterince zevk alamadan orgazm olmak. Yani eğer sünnetliysen penisin, eline ya da kadının vajinası değdiğinde yaşadığın zevk, alman gerekenin çok altında. Boşaldığında da yaşadığın orgazm azalıyor. Sünnetin yaygın olduğu ülkelerde erken boşalma bir problemdir. İslam ülkelerinde cinsellik tabu olduğu için bu konular konuşulmaz. Ancak yarı seküler ülkemizde biraz konuşulabilir ve bu problemin varlığı da apaçıktır. Belki inanmayacak olan arkadaşlar olabilir ama kızlar falan kendi arasında erkeklerin erken boşalmasıyla dalga geçer. Tabii ki problemin kaynağının sünnet olduğunu bilmeden erkeğe öküz sıfatını vererek yapıyorlar bunu. :D
 
Müslümanlığın gerektirdiği bir şey sünnet. Tamamen saçmalıktan ibaret ama küçük yaşta nebilirdik ki. Yok erkek adam olamazsın, bilmem ne diyerek kandırırlardı.

Sünnet İslam'da farz değildir. İsteyen yapar istemeyen yapmaz, Kuran'da da sünnet olmakla ilgili herhangi bie bilgi yok. Yanlış bilgi vermeyin.
 
Nasıl neden? Adam sana gelip diyor ki Tanrı insanları ona tapması için yarattı, günde 5 kere önünde eğilip kalkacaksın. Bunun neyini sorgulayacaksın? İlahiyat okuyanlar zaten böyle sorgu işlerine girmezler, sana dini anlatır bizde ortam bu ister kabul et ister etme koçum der gönderir seni.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı