Süper kupaya son 2 saat!

Biraz daha devam edersem uzaydan Yoda gelip son dakika akrep vuruşuyla gol atacak.
IMG_7769.jpeg

Yanlış anlama ama bu adamı dünyada seven tek taraftar grubusunuz.
Emin olun Beşiktaş'a gelse Beşiktaş taraftarı sevmezdi bu adamı. Keza Fenerbahçe taraftarı da öyle.
Adam hem ırz düşmanı(arkadaşının karısını elinden alıyor) hem de karısının OnlyFans hesabı var.
Tam takımına gelmiş. Başka hiçbir takımda sevilmezdi. Kendi ülkesinde bile nefret ediliyor adamdan.

Kanka bundan bize ne. Özel hayatı bizi ilgilendirmez.

Yanlış anlama ama bu adamı dünyada seven tek taraftar grubusunuz.
Emin olun Beşiktaş'a gelse Beşiktaş taraftarı sevmezdi bu adamı. Keza Fenerbahçe taraftarı da öyle.
Adam hem ırz düşmanı(arkadaşının karısını elinden alıyor) hem de karısının onlyfans hesabı var.
Tam takımına gelmiş. Başka hiç bir takımda sevilmezdi. Kendi ülkesinde bile nefret ediliyor adamdan.

Olaylardan tamamen bağımsız bir konudan bahsediyorsun. Hadi haklısın arkadaşının karısını elinden aldı. Burası tamamen yanlış da. Yurt dışında karısının Onlyfans hesabı olan bir çok insan bulunuyor. Türkiye'de yanlış bir şey dünyada da yanlış olacak diye bir durum yok. Değil mi?

Onu geçtim, durumun şu anda İcardi'nin kişiliği ile alakası bile yok. Bize ne özel hayatından. Futbolunu oynasın gerisinin önemi yok.

Olaylardan tamamen bağımsız bir konudan bahsediyorsun. Hadi haklısın arkadaşının karısını elinden aldı. Burası tamamen yanlış da. Yurt dışında karısının Onlyfans hesabı olan bir çok insan bulunuyor. Türkiye'de yanlış bir şey dünyada da yanlış olacak diye bir durum yok. Değil mi?

Onu geçtim, durumun şu anda İcardi'nin kişiliği ile alakası bile yok. Bize ne özel hayatından. Futbolunu oynasın gerisinin önemi yok.
Karısını kaybettiği için formsuz :D

Kanka bundan bize ne. Özel hayatı bizi ilgilendirmez.

İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Özel hayat dediğin başkasının karısını(maxi lopez) elinden alıp kendi karısı yapıyor. Bu mu özel hayat? Bu bildiğin .... Neyse.
Icardi'yi yaptıklarından sonra olduğu gibi kabul edecek ender taraftar gruplarındansınız.
Karakter meselesi.

Karısını kaybettiği için formsuz :D

Maçı izlemeden göremeyeceğiz. Bu forumda 4 senem geçti. Ne derbiler gördüm, burada 10 kişinin bir takımı gömüp maç sonu hepsinin mağlup geldiği. Yukarıda da yazıldığı gibi. Derbilerin favorisi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı