- Katılım
- 5 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 2.014
- Çözümler
- 32
Olaylardan tamamen bağımsız bir konudan bahsediyorsun. Hadi haklısın arkadaşının karısını elinden aldı. Burası tamamen yanlış da. Yurt dışında karısının Onlyfans hesabı olan bir çok insan bulunuyor. Türkiye'de yanlış bir şey dünyada da yanlış olacak diye bir durum yok. Değil mi?
Onu geçtim, durumun şu anda İcardi'nin kişiliği ile alakası bile yok. Bize ne özel hayatından. Futbolunu oynasın gerisinin önemi yok.
Olaylardan bağımsız konudan bahsetmiyorum. Bjk-Gs maçı var Icardi fotoğrafı atılmış ve bu akşam maçı olan Gs futbolcusu Icardi hakkında yorum yapıyorum. Nasıl bağımsız açıklar mısın?
Onlyfans hesabı olan bir çok futbolcu olabilir. Türkiye'de yanlış bir şey olduğunu kendin söylediğine ve Türkiye'de yaşadığına göre bunu olduğu gibi kabul ediyor olman da ayrı bir ironi.
Bize ne özel hayatından kısmının açıklamasını bir önceki postumda yaptım.
Ne Fenerbahçe ne Beşiktaş taraftarı bize ne özel hayatından demezdi.
Son düzenleyen: Moderatör: