KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 24 Ekim 2020 #1 Şöyle bir anket yapalım dedik. Oy kullananlar adını belli etmek için beğensin veya yazsın.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #2 Borcu olmayan bütün takımları
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Ekim 2020 #3 Hiçbiri, Balıkesirspor Süper Lige çıkarsa başka tabii.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 24 Ekim 2020 #4 Kimseyi desteklemiyorum. Niye mi? Süper Lig takimlarindan ve genel olarak Türk futbolundan nefret ediyorum.
Kimseyi desteklemiyorum. Niye mi? Süper Lig takimlarindan ve genel olarak Türk futbolundan nefret ediyorum.
KS KS KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 24 Ekim 2020 #5 Yamete Kudasai dedi: Hiçbiri, Balıkesirspor Süper Lige çıkarsa başka tabii. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneğini işaretleyebilirsin. reptile dedi: Kimseyi desteklemiyorum. Niye mi? Süper Lig takimlarindan ve genel olarak Türk futbolundan nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdilik işlerim var akşama kadar Technopat'da değilim.
Yamete Kudasai dedi: Hiçbiri, Balıkesirspor Süper Lige çıkarsa başka tabii. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneğini işaretleyebilirsin. reptile dedi: Kimseyi desteklemiyorum. Niye mi? Süper Lig takimlarindan ve genel olarak Türk futbolundan nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdilik işlerim var akşama kadar Technopat'da değilim.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 24 Ekim 2020 #6 Ben Türkiyesporlu'yum. Bu sezon şampiyon olacak inşallah. Sonuna kadar destekliyoruz...
KS KS KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 24 Ekim 2020 #7 Jakes dedi: Ben türkiyesporlu'yum. Bu sezon şampiyon olacak inşallah. Sonuna kadar destekliyoruz... Genişletmek için tıkla... Sanmam ama inşallah
Jakes dedi: Ben türkiyesporlu'yum. Bu sezon şampiyon olacak inşallah. Sonuna kadar destekliyoruz... Genişletmek için tıkla... Sanmam ama inşallah
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 24 Ekim 2020 #8 KonuKilit dedi: Sanmam ama inşallah Genişletmek için tıkla... Takım tutmuyorum bu arada. Süper ligin ne olduğu zaten belli artık anlatmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.
KonuKilit dedi: Sanmam ama inşallah Genişletmek için tıkla... Takım tutmuyorum bu arada. Süper ligin ne olduğu zaten belli artık anlatmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 24 Ekim 2020 #9 Tabii ki de memleketim Çaykur Rizespor.
KS KS KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 24 Ekim 2020 #10 SeRReSss dedi: Tabii ki de memleketim Çaykur Rizespor. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneğini işaretleyebilirsin.
SeRReSss dedi: Tabii ki de memleketim Çaykur Rizespor. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneğini işaretleyebilirsin.