Süperonline dolandırıcılığı !

Alper Demir

Hectopat
Arkadaşlar dün bir konu açmıştım süperonline'ye geçmek ile ilgili. Bugün aradılar telefonda kabul ettik ondan sonra içimize sinmedi telekom'a gittik taahhütümüzün bitmediğini öğrendik.Sonra bize eve evrak yollayıp imza atılacağını söylemişlerdi daha gelmedi. Sadece telefonla kabul ettiğimiz için bizi TTNET'ten süperonline'ye geçirebilirler mi ?
Niyetliyim ramazan ayında küfür ettirecekler. Bizim taahhüt Kasım'da bitiyormuş. Eğer şimdi süperonline'ye geçirdilerse 5x70 'ten 350 tl gibi bir fark ödeyeceğiz herhalde. Bize telefonda taahhüt ün bittiğini söylemişlerdi. Sorum şu sadece telefonda kabul ettiğimiz için bizi süperonline'ye geçirebilirler mi?

Şu mübarek ayda ağzıma küfür almak istemiyorum ama Allah bizim hakkımızı onlardan sorsun.Biz bu dünyada kazanamazsak öteki dünya'da umarım kazanırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı paketleri var geçme bedelini superonline ödüyor. Senin kampanyanda onlardan olabilir.. Bunun yanında TTNET aboneliğinin bitip bitmediğini superonline nasıl görüyormuş?
İşte kandırıyorlar büyük ihtimalle zaten telekom şöyle dedi:Sizin taahhüt sürenizin bitip bitmediğini göremezler.

İlk abonelikse geçiremezler. Ama aboneliğiniz varsa telefonla başka abonelikler yapabiliyorlar. Aboneliğiniz yoksa gelen sözleşmeyi imzalamayın, geçiremezler. Ayrıca durumu sikayetvar.com'a yazın.

Şikayetvar - Tüketici Şikayetleri, Şikayetim var

İlk abonelik değil.
Yıllardır TTNET kullanıyoruz.
Sözleşme yollasalar imzalamayacağız'da daha ne sözleşme geldi ne de telefon.
Süperonline müşteri hizmetlerini'de arıyoruz açmıyorlar.
Süperonline'ye geçirildiğimi nasıl anlarım ?

Kusura bakmayın fazla soru sordum ama şuan gerçekten moralim bozuldu 350 tl'de az bir para değil.

Kardeşim sen taahhüt ünün ne zaman bitip bitmeyeceğini bilmiyormusun da süper online ya geçtin?.
Bizi aradıklarında zaten taahhüt ün süresi daha var diye biliyorduk.Arayan kişi taahhüt süreniz bitmese bizim sisteme düşmez dedi.Anlattı anlattı kandık.Telekom'a gidince Kasım'da bittiğini öğrendim.Artık anladım ki telefon'da böyle şeyler yapılmamalıymış.

Hiç telaş yapmayın. Sözleşmeyi imzalamadığınız sürece bir işlem yapamazlar.
Çok saol içime su serptin fakat daha telefon ya da sözleşme gelmedi.
Fakat sözleşme gelmeden bizi geçirmiş olabilirlermi ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı