Süperonline Fiber Nasıldır ?

  • Konuyu başlatan berat5377
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4B
B

berat5377

Ziyaretçi
Öncelikle hepinize iyi günler. Ben şuanda 35 Mbit lik TTNET Fibernet kullanıyorum. Memnunum ancak 100 GB lık AKK beni bunaltıyor. Bizim işyerinde Superonline ADSL vardı 16 Mbit ama 4 Mbit hız alıyorsuk anca. Fibernette bu sorunu yaşarmıyım ? Gecekuşu kampanyasını gördüm Düperonline da. 50 Mbit internet. Upload hızı 5 Mbit. (Upload TTNET te 2 Mbit)Gece 12 den sabah 6 ya AKK yazılmıyor ve AKK 100 GB. Ama geceden sabaha hız 3 Mbite düşüyor. Sadece yazları gecede interneti kullanıyorum 12 den sonra. Pişmanlık yaşarmıyım sizce ? Bu paketi yada bunun 100 Mbitliğini alacam. Belki Turkcell TV alırım kampanya olursa :) Ama TV o kadar önemli değil. 5-7 TL civarına verirlerse ayda o zaman alırım. Sizce bu paket nasıldır ? Süperonline Fiber'i önerir misiniz ?
 
Ben Süperonline ADSL kullanıyorum ve çok memnunum. Açıkçası hız konusunda çok sorun yaşamadım. Fiber konusunda da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
 
Superonline Fiber'i kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. En güzel yurtdışı çıkışına sahip. Örneğin, ben LoL'ü bir ara 55 pingle oynarken şu an 85 ping ile oynuyorum. Ama Superonline kullanıcılarının genelde 45-50 arası. Kesinlikle kaliteli.
 
Kardeşim 3 yıllık Superonline fiber kullanıcısıyım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Şuana kadar hiç sorun yaşamadım.İnternet hızı da hiç şaşmıyor.Mesela 25Mbps indirme hızın ise en az 24Mbps olur.Mert arkadaşımızın dediği gibi de ping en fazla 65'e çıkar LoL gibi oyunlarda ondada Spotify falan açık ise.Superonline fiber kullanmanı tavsiye ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı