Uydunet tavsiyemdir kesinlikle. Turk telekom altyapısı kullanılmıyor. Eğer öyle olsaydı Turk Telekom fiber olan her şehirde uydunet de olurdu. Genel olarak Turk Telekom'un yurt dışı çıkışlarını kullanıyorlar.
Superonline da, kurduğu fiber altyapı gerçek fiber altyapı. Ve kaliteli. O da pişman etmez.
Ancak burada en büyük etken F/P oranı. Uydunet ile, 25Mbps internet+Teledünya'yı aylık 30TL'ye alabilir, üzerine aylık 10TL'ye Uyku yok paketi ile Gece 12-sabah 9 arası AKK'siz ve kotaya işlemeyen interneti alabilirsiniz. Ben 50 liralık pakete sözleşme yenilemiştim 1 yıl önce. Aylık 60TL'ye 25Mbps+Televizyon kullanıyorum, gece paketi ile de aylık ortalama 500-600GB civarı indirme yapıyorum. İndirmeleri geceleri yapınca ayın 25'ine kadar AKK'yi geçmiyorum genelde
Ping oranları ise gayet stabil, LoL'de ortalama 60 civarı pingle oynuyorum.
Superonline ADSL ve Uydunet kullanıyordum evimde. Supeonline'ı kapattırdım artık lazım olmadığı için. Ortalama 4 yıl SuperOnline ADSL ve 7 yıl da Uydunet kullandım. Müşteri hizmetleri kıyaslaması yapacak olursam da, uydunet bir tık önde. Superonline da genel anlamda iyi ancak, bazen saçmalıyorlar. Benden izinsiz arıza kaydı açıp evime ekip gönderdiler birkaç kez. Gelen ekip de 1 gün sonra geliyor zaten.
Uydunet'te ise, altyapısına bakan ekip karşı binada burda. Arıza kaydı bıraktıktan ortalama 5 dakika sonra ekip geliyor sorunu çözüp gidiyor