Süperonline Huawei HG255s modem artık öldü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
15
Artık bıktım Huawei HG255s denen cihazı 2017'den beri kullanıyorum. 2.4G'de bile artık hiç bağlanmamaya başladı. 5G ise o ne yeniyor mu? Bağlandıktan sonra stabil değil bile. Ethernette bile artık kopmalar olmaya başladı.

Bu teknikerler test etmeye gelip sağlıklı derlerse modemi orada parçalarım. Var mı bunun kalıcı bir çözümü? Direkt ücretsiz modemimi değiştirsinler. Bu benim hakkım çünkü.

Geçen aylarda aradık, modeme güncelleme yapmış dümenden. İki ağı artık birleştirebilirsiniz diyor bana. yaptım alakası yok yine 2.4G olarak tanıyor telefonlar vs.

Artık bıktım Huawei HG255s denen cihazı 2017'den beri kullanıyorum. 2.4G'de bile artık hiç bağlanmamaya başladı. 5G ise o ne yeniyor mu? Bağlandıktan sonra stabil değil bile. Ethernet'te bile artık kopmalar olmaya başladı.

Bu teknikerler test etmeye gelip sağlıklı derlerse modemi orada parçalarım. Var mı bunun kalıcı bir çözümü? Direkt ücretsiz modemimi değiştirsinler. Bu benim hakkım çünkü.

Ücretsiz kelimesini duyarlarsa içlerinden sülalenizi bir güzel elden geçirirler hocam.
Modemi kendiniz değiştirin. Eğer ki servis ücreti almaya kalkarlarsa bana hizmet verdiğiniz yok bir de para mı istiyorsunuz deyip kovun. Ben artık alıştım sürekli öyle kovuyorum ağızlarını bile açamıyorlar artık :)

Ücretsiz kelimesini duyarlarsa içlerinden sülalenizi bir güzel elden geçirirler hocam.
Modemi kendiniz değiştirin. Eğer ki servis ücreti almaya kalkarlarsa bana hizmet verdiğiniz yok bir de para mı istiyorsunuz deyip kovun. Ben artık alıştım sürekli öyle kovuyorum ağızlarını bile açamıyorlar artık :)
Süperonline Fiber manuel modem değiştirmeye izin vermiyor. Ana modemin IP dağıtma, güvenlik duvarı, Wi-Fi'sini vs. kapatıp Router satın alarak LAN to WAN mantığıyla köprü kurup yapıyormuşuz. Bu Huawei gibi modemlerin gücü yani işlemcisi yetersiz olduğundan dolayı üstte saydığımız yüke dayanamıyor ve paket kaybı oluyor. O yüzden modem kendini kapatıyor veya yokmuş gibi hissettiriyor. Ben modemi "ücretsiz" olarak değiştirmeye çalışacağım :)

Wi-Fi 6 modeme geçirmek için bilerek böyle saçmalıklar yaşattıklarını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı