Şüpheli web siteleri bilgileri çalabilir mi?

Accilibator

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şüphelendiğim biri telefonumu alıp bana bir web sitesi göstereceğini söyleyerek bir web sitesine girdi. Tam yüklenirken çıktım ama telefonumu hackleyecekler bilgilerimi çalacaklar diye şüphelenmeye başladım. Sizce web sitesine girerek insanların bilgilerini çalmaları diye bir olay var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şüphelendiğim biri telefonumu alıp bana bir web sitesi göstereceğini söyleyerek bir web sitesine girdi. Tam yüklenirken çıktım ama telefonumu hackleyecekler bilgilerimi çalacaklar diye şüphelenmeye başladım. Sizce web sitesine girerek insanların bilgilerini çalmaları diye bir olay var mı?
Çerezleri kabul ettiysen sil geçmişi temizle modemi kapatıp aç.

eğer random birinin attığı linke tıkladıysanız rat yemiş olabilirsiniz rat nedir diyorsanız anlatayım rat:kişinin bilgisayarının kamera'sına mouse'ına mikrofununa kadar erişebilen tehlikeli bir virüstür ancak rastgele bir siteye girdiyseniz sadece ıp adresiniz gider

İlginç bir durum içindesin. Bu nasıl bir ilişki ki telefonunu almaya kalkacak kadar yanına gelmiş. Telefona virüs yüklemek için kullanılabilir.
Alan kişi arkadaşım ve yazılım dan iyi anlıyor

İlginç bir durum içindesin. Bu nasıl bir ilişki ki telefonunu almaya kalkacak kadar yanına gelmiş. Telefona virüs yüklemek için kullanılabilir.

eğer random birinin attığı linke tıkladıysanız rat yemiş olabilirsiniz rat nedir diyorsanız anlatayım rat:kişinin bilgisayarının kamera'sına mouse'ına mikrofununa kadar erişebilen tehlikeli bir virüstür ancak rastgele bir siteye girdiyseniz sadece ıp adresiniz gider
Linke tıklamadım bi internet sitesine girdi bende yanındaydım zaten

Çok profesyoneller ise mutlaka giriyorlar nereden mi biliyorum resmi bir kurumda çalışırken oradaki bilgi işlemde çalışan birinin PC kapalı iken bile PC de veri alışverişi oluyor gibi sesler işitip derhal fişini çekmiştim sonradan öğrendim o kişiyi bulup çaldığı bilgileri görmüştüm sonra çok yalvardı sadce meraktan bir denemek istemiştim dedi, nasıl yaptın deyince resmi giriş yaparak girmiştim dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı