[Süprizbozan!] Subnautica'da şimdi ne yapacağım?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu daha bitirmeyenler varsa spoiler yiyebilir.
Şimdi ben Sunbeam'in gelmesini bekledim geldi ve uzaylı lazerı onu yok etti. Durdurmaya çalıştım enfeksiyonlu kişiler durduramaz dedi. Sonra biraz bekledim önüme Sea Emperor'un silüeti çıktı ''sen...kimsin'' dedi. Telsize geldi dinlenecek bir şey yok. Şimdi ne yapacağım? Bir yerlere mi gitmem gerek?

Arkadaşlar oyunu daha bitirmeyenler varsa spoiler yiyebilir.
Şimdi ben Sunbeam'in gelmesini bekledim geldi ve uzaylı lazerı onu yok etti. Durdurmaya çalıştım enfeksiyonlu kişiler durduramaz dedi. Sonra biraz bekledim önüme Sea Emperor'un silüeti çıktı ''sen...kimsin'' dedi. Telsize geldi dinlenecek bir şey yok. Şimdi ne yapacağım? Bir yerlere mi gitmem gerek?
Enfeksiyonunuzu tedavi etmeniz gerekiyor. Tedaviyi bulmak içinde Kraliçenin tutsak tutulduğu yere gidip ona yardım etmeniz lazım. Dha fazla spoiler vermeyeyim. Zorlanırsanız sırasıyla bu videoları izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Enfeksiyonunuzu tedavi etmeniz gerekiyor. Tedaviyi bulmak içinde Kraliçenin tutsak tutulduğu yere gidip ona yardım etmeniz lazım. Dha fazla spoiler vermeyeyim. Zorlanırsanız sırasıyla bu videoları izleyebilirsiniz.

Yoo hikayeyi ve sonu biliyorum. Direkt kraliçeyi mi bulmam gerek yoksa daha var mı ona?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kraliçeyi bulmanız gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama önce Suban giysisine ihtiyacınız olacak, yapmadıysanız yapın.
Suban ve 2. derece derinlik modülünü yaptım. Cyclops'da hazır. Peki bu praliçe için Kayıp Nehri'mi bulmam gerek?

Suban ve 2. derece derinlik modülünü yaptım. Cyclops'da hazır. Peki bu praliçe için Kayıp Nehri'mi bulmam gerek?
Açıkçası tam hatırlamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla uzaylıların yapmış olduğu yapay bir denizde yaşıyor. İçeride bir sürü yaratık yumurtası vs. var. Burak Oyunda'nın videolarını izleyerek tam yerini öğrenebilirsiniz.

Açıkçası tam hatırlamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla uzaylıların yapmış olduğu yapay bir denizde yaşıyor. İçeride bir sürü yaratık yumurtası vs. var. Burak Oyunda'nın videolarını izleyerek tam yerini öğrenebilirsiniz.

Lav biyomundan gidiliyormuş en sonunu izlemiştim büyük, küp şeklinde bir yerde duruyordu. Teşekkür ederim, şimdi gece olduğundan oyuna girmeye korkuyorum sabah girince bakarım :D

Creative modunda kendinizi Subnautica okyanuslarına bırakın.
Creative pek sevmiyorum, survivalına bayılıyorum. İlk Erken erişime çıktığında almıştım oyunu. Aşırı eskiden beri takip ediyorum fakat ilk zamanlar kötü bilgisayara sahip olduğum için fazla rahat oynayamyordum ve kastığı icin sesler yaratıklar korkunc gelmiyordu. Yeni makinede fazla gerçekçi oldu ve oynayamıyorum cidden. Aşamıyorum bu sorunu gelişemiyorum podda. Ne yapabileceğimi bilemiyorum garip bir durum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı