Sürat bağımlılığından nasıl kurtulunur?

Bu işin iki boyutu var kas hafızası ve adrenalin ihtiyacı, kas hafızası için hız sabitleyicileri öneriyorum. 2.3 bar swap turbolu araçtan normal araca geçmiş birisi olarak beni epeyce alıştırdı. Adrenalin için ise farklı sporlara yönelebilirsiniz destek almanız yararınıza olacaktır.
Nasıl sporlar önerirsiniz? Futbol, vücut geliştirme gibi şeylerden bahsetmiyoruz muhtemelen. Bungee jumping, paraşüt sporları falan değil mi?

Nasıl sporlar önerirsiniz? Futbol, vücut geliştirme gibi şeylerden bahsetmiyoruz muhtemelen. Bungee jumping, paraşüt sporları falan değil mi?
Yani insanın kendini bilmesi de önemli. Hakkınızda bilgi sahibi değilim her sporun kendince ayrımları var iyi ve kötü yanları var. Günümüzde bu tarz sporlar ve hobiler için maddiyatta epeyce önemli. Hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum mesela dronu, lensi ekipmanı ıvırı zıvırı derken 200-300k harcama yaptım. Bu yüzden net bir şey söylemek pek mümkün değil.

Yani insanın kendini bilmesi de önemli. Hakkınızda bilgi sahibi değilim her sporun kendince ayrımları var iyi ve kötü yanları var. Günümüzde bu tarz sporlar ve hobiler için maddiyatta epeyce önemli. Hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum mesela dronu, lensi ekipmanı ıvırı zıvırı derken 200-300k harcama yaptım. Bu yüzden net bir şey söylemek pek mümkün değil.
Anladım, çok teşekkürler.

Çok teşekkürler. Nasıl Simulator'ler?

Yeni araba alacağınız paraya eve güzel bir yarış Simulator'ü çekersiniz hem kendinizi geliştirip muhtemel bir kazayı atlatırsınız hem de biraz olsun hız tutkunuzu tatmin edersiniz.
Ama simde ben bu virajı 180 le dönüyorum gerçektede yaparım derseniz bir anlamı kalmaz.

Bir de limitlerinizi öğrenip tek başınıza sürerken %50 limitin, yanınızda biri varken %30 limitin üstüne çıkmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı