Sürat kargo 3 gündür dağıtımda

Eğer şubeye gitme imkanınız varsa şubeye gidin, elden teslim alın. Aynısını Yurtiçi bana yaptı ve 3 gün boyunca dağıtıma çıkarılıp bana gelmedi. Ben de şubeye gidip teslim aldım. Evime getirmemelerinin sebebini yoğunluk olarak belirttiler.
Maalesef gitme ihtimalim yok şu dönemde. Zaten beklerim sıkıntı yok benden yana. Ama güncelleme yapmamaları normal mi?

Ben hiçbir kargoyla sorun yaşamıyorum arasda sadece kargolarım 1 haftada geliyor büyük şehirlerde yoğunlukdan dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Şuana kadar virüs döneminde hiç bir kargo şirketiyle böyle bir sorun yaşamamıştım. Ta ki Sürat kargodan bir şey alana kadar. Yoğunluk var elbet biliyorum ama. Dediğim gibi kaybetmiş olmaları da korkutuyor beni.

Şubeyi arıyorum. Telefon çalıyor ama açan yok. :)

Twitter DM'den yaz, Şikayetvar'a şikayet aç, Whatsapp numaraları varsa ordan yaz. Hepsinden yaz ama.

Herkes online alışverişe yüklendiği için kargolar yoğun ama Sürat her zaman bir değişikti zaten. Bilen bilir, diğer kargolar 3 gün gecikirse Sürat 1 hafta gecikir. Sürat'in olayı bu, paketi bekleterek heyecan katıyor 😄 Paketinizin gecikmeli de olsa geleceğini düşünüyorum ama siz yine de takip edin tabii, nadir de olsa paketi kaybolanlar oluyor.

Arkadaşlar geçen hafta salı günü HDD sipariş ettim. Satıcı kargoya yine geçen hafta perşembe günü kargoya verdi. Cuma günü kargo Ankara'ya geldi ve kurye dağıtıma çıktı yazdı kargo takip sitesinde. Cuma gelmedi, cumartesi gelmedi, pazar günleri zaten tatil. Bugün de gelmedi. Her zaman kargo 12'den önce elime ulaşırdı oturduğum yerden dolayı sanırım. Ayın 5'inden beri dağıtımda gözüküyor. Geç gelmesi çok öenmli değil ama kargoyu kaybetmiş olma ihtimalleri korkutuyor beni. Şubeyi aradım açan olmadı canlı desteğede bağlanamadım. Ne yapmam gerek bu durumda? Dediğim gibi beklerim sorun yok ama 3 gündür güncelleme yapılmadı.

Eki Görüntüle 585725
Bir kere bulaştım bu kargo şirketine bir daha da asla bulaşmam. Evden çıkmıyoruz kaç gündür. Bir de gelmişler sizi evde bulamadık şubeden alın diyorlar. Yalancı firma uzak durun derim!

Memlekette işini düzgün yapan kargo firması yok gibi bir şey. Normal zamanlarda bile onlarca kargo kayboluyor. Şubede bekletiliyor. Alıcıyı oyalamak için dağıtımda diye bilgi giriyorlar. Bu zamanda kargonuzun 4 günde gelmemesi üzülerek söylüyorum ki normal. Bu hafta içinde gelir diye tahmin ediyorum. Şubeye yakınsanız takın maskenizi sabah erken saatte ya da akşam araçların döndüğü saatte gidin alın. Dağıtımdadır diye bahane uyduramazlar.

Bir de gelmişler sizi evde bulamadık şubeden alın diyorlar. Yalancı firma uzak durun derim!
Ciddi bulamayan da var. Kargoya baktım devamlı bakıp boş boş dolanıyor. Sonu baktım bunlar bulamıyor ben de el işaretiyle çağırdım ancak gelip binayı buldular. 2 tane kargom da Sürat Kargo'a verilmiş. Biri geldi diğeri yok yani.

Ciddi bulamayan da var. Kargoya baktım devamlı bakıp boş boş dolanıyor. Sonu baktım bunlar bulamıyor ben de el işaretiyle çağırdım ancak gelip binayı buldular. 2 tane kargom da Sürat Kargo'a verilmiş. Biri geldi diğeri yok yani.
Kağıt bıraksalar anlayacağım ama. Bir kağıt bile yapıştırmıyorlar o zaman da insanın inanası gelmiyor. Bir de bizim evi net yani çok belirgin bir kamu binasının karşısındayız. Adrese not düşmüştüm. Bulmama ihtimalleri çok düşük.

Kağıt bıraksalar anlayacağım ama. Bir kağıt bile yapıştırmıyorlar o zaman da insanın inanası gelmiyor. Bir de bizim evi net yani çok belirgin bir kamu binasının karşısındayız. Adrese not düşmüştüm. Bulmama ihtimalleri çok düşük.
Kargomu teslim etmişler ama benim bundan haberim yok. :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 84
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı