Sürat Kargo güvenilir mi?

Altarein

Hectopat
Hepsiburada'dan aldığım ürün Sürat Kargo ile geliyor. Sürat Kargo ile ilgili oldukça çok şikayet olduğundan (gasp, hasarlı ürün getirme gibi) içimde korku oluştu. Kargo şubeye ulaşır ulaşmaz hemen almalı mıyım?

Kargo firmalarının hizmeti şubeye göre değişir. Ama iyi bir kargo şirketi olmadığını söyleyebilirim.
Bir ara sipariş ettiğim ürün, bu kargo firması ile geldi. Ben pek sorun yaşamadım.
Ayrıca bulunduğum yerde UPS ve Hepsiburada kargo hizmetlerinde bir sorun yaşamadım.
Hepsiburada kargo taşımaya uygun aracı olanları, belirli bir eğitimden geçirip alıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Aslında olay ilk olarak satıcıda başlıyor. Kargoya güvence gibi bir şey yaptırtabiliyorsun ve genelde yapmıyorlar. Ayrıca bütün kargo şirketleri çok kötü, şansına artık ama bir sorun olacağını sanmıyorum kendimce.

İyi denilebilecek kargo şirketi tanımıyorum :\
Burda aras kargo mükemmel.Her aras yazısını gördüğümde yüzüm gülüyo.Ama sürattan korkuyorum.
Qp bilişim hangi marka kargoyu kullanıyor biliyormusunuz ?

Maalesef bilmiyorum ama İtopya, QP gibi markaların Yurtiçi ya da UPS kargo ile anlaştıklarını gözlemledim. Yani bana her zaman Yurtiçi'nden geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü bir kargo firması. Tercih etmem asla. Ürünü zamanında getirmez. Başka yere götürür. Getirmediği halde ürün teslim edilemedi yazıp, satıcıya geri götürür bla bla bla... Ne ararsan bunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…