Sürat Kargo güvenilir mi?

Bugüne kadar çok kargo aldım ama sıkıntısız gelen çok az kargom vardır. Genelde ya geç getiriyorlar ya direk evde yoksunuz deyip şubeye bırakıyorlar. Bunların dışında bir kaç kez hasar vs problemi de yaşadım. Yani kısacası Türkiyede hiçbir kargo firması iyi değil bana göre.

QP bilişim hangi marka kargoyu kullanıyor biliyor musunuz ?
Maalesef bilmiyorum ama İtopya, QP gibi markaların Yurtiçi ya da UPS kargo ile anlaştıklarını gözlemledim. Yani bana her zaman Yurtiçi'nden geldi. Eğer UPS ile getirirlerse yüzüm güler. Çünkü UPS'den memnunum. Yurtiçi ile getirirlerse deneyimlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 yıldır sürekli kargo ile bir şeyler alıp yolluyorum ve sorun yaşamadığım firma kalmadı neredeyse (geç gönderme, kapıya bırakıp gitme vs) şunu öğrendim :Şirketler normal ama çalışanlar kargonun geleceği yerde lakayt olunca şirketin adı çıkıyor. (tabi alt üst denetimi kötü olduğu için de oluyor o konu da şirketler suçlu bir tek UPS de sorun yaşamadım)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı