Sürat Kargo kargomu kaybetti

2 ay önce bir RAM almıştım Sürat Kargo getirdi evimin önüne arabayla geldi zile basmadan geri gitti, kendim gidip şubeden aldım.

Sürat Kargo varsa korkarım ben, aldığım kargoyu geri gönderen kişiye yollamışlardı... sebepsizce

1 ay önce Sürat Kargo benim de kargomu kaybetti artık Sürat Kargo adını görünce başka satıcıdan sipariş veriyorum.

Geçenlerde Sürat Kargo'nun önünden geçiyordum herif büyük kutuları birbirlerine atıyorlardı hatta biri yere düştü üzerinde cam yazmasına rağmen gülüp arabaya geri attılar.

Yurtiçi Kargo iyidir, güzeldir. Saymış olduğunuz şu iki kargoyla bir sürü ufak maceramız olmuştur.

Kaybolması çok normal

Dosya Ekleri

• IMG_20230411_154930.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230411_155648.jpg
    185,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230411_155650.jpg
    232,7 KB · Görüntüleme: 46
Aynı sorunu bende yaşadım sürat kargoyla arkadaşıma hediye almıştım ayın 12 sinde kargoya verildi 13 ünde şubede olarak görünüyordu arkadaşım şubeye gitti kargonuz yoğunluktan dolayı henüz gelmemiştir şubede yok denildi kaç kere aradım açan olmadı şikayetvara yazdım bende bugün aradılar şikayetvardan ürünü aldığınız yerle konuşun size ya para iadesi ya da ürünü tekrardan yollarlar dedi geri kalanını sürat korgoyla ürünü aldığın yer halledecek dedi. Aradım ürünü aldığım yeri gün içinde dönüş yapıp ürünü tekrardan yolladılar. Ürünü aldığım yer kargo firmasını değiştircez bu sorunu bi kaç haftadır çok yaşıyoruz dedi anlayacağın sürat kargo ürünleri sürekli olarak kaybediyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…