Sürat Kargo, kargomu kaybetti

avukat arkadaş ile görüşmüştüm hocam, bu harcama itirazı işini de sorayım ona

Ben zaten iş çözülsün diye koşturdum oraya buraya ama yok adamlar kargonun nerede olduğunu bulamıyor. Fazlasıyla büyük bir yanlış olduğu ortadayken hiçbir şey yokmuş gibi de davranamam ki
Hocam adamlar sadece senin kargon ile uğraşmıyorlar ki bu dönemde kargolar aşırı yoğun, senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum; verdiğin siparişe bir an önce ulaşma isteğin, kargon hakkında belirsizliklerden dolayı içindeki kaygıyı iyi biliyorum ve bende çoğu siparişimde yaşamışımdır o kaygıyı. Amazon da 2 bin tl ye mouse pad sipariş etmiştim 14 gün oldu gelmedi, ben de fps oyuncusu olduğum için 2 hafta pc yi açamamıştım bu benim için ölüm gibi bir şey, hiç böyle bir şey beklemediğim bir firmadan başıma geldi, her zaman arıyordum ama hep aynı cevap; tahmini teslim gününe kadar bekleyin diyorlardı, sonunda kargo öyle de böyle de ulaştı. Kimse kimsenin malını çalamaz için ferah olsun.

Hocam adamlar sadece senin kargon ile uğraşmıyorlar ki bu dönemde kargolar aşırı yoğun, senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum; verdiğin siparişe bir an önce ulaşma isteğin, kargon hakkında belirsizliklerden dolayı içindeki kaygıyı iyi biliyorum ve bende çoğu siparişimde yaşamışımdır o kaygıyı. Amazon da 2 bin tl ye mouse pad sipariş etmiştim 14 gün oldu gelmedi, ben de fps oyuncusu olduğum için 2 hafta pc yi açamamıştım bu benim için ölüm gibi bir şey, hiç böyle bir şey beklemediğim bir firmadan başıma geldi, her zaman arıyordum ama hep aynı cevap; tahmini teslim gününe kadar bekleyin diyorlardı, sonunda kargo öyle de böyle de ulaştı. Kimse kimsenin malını çalamaz için ferah olsun.
Hocam durum farklı. Tahmini teslim tarihi 26 sıydı ve şu an kargonun nerede olduğunu bilen bir Allah'ın kulu bile yok

Ben yine de içini rahat tut diyorum kardeşim, bayramdan sonra kargon elinde. Sen ilerlemeden haberdar et bizi, merak ediyorum nasıl sonuçlanacağını.
Tamamdır hocam, beklemedeyiz bakalım

Süreçi merak eden arkadaşlar böyle bir mesaj aldım bugün, bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-02-16-13-57-202_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2025-04-02-16-13-57-202_com.google.android.gm.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Tamamdır hocam, beklemedeyiz bakalım.

Süreçi merak eden arkadaşlar böyle bir mesaj aldım bugün, bekliyorum.

Hocam yeni ürün gönderilecekmiş bu iyi haber hayırlısı bakalım ürünlerin eline sağlam ulaşır inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı