Sürat Kargo nasıldır?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
İnternetten ürün sipariş ettim. Sipariş kargosu olarak Sürat Kargo'yu seçtim. İnternetteki yorumları okudum. Kargo kaybolur diyorlar, benim içimde tedirginlik olmaya başladı, Sürat Kargo gerçekten kargoları kaybediyor mu? Benim kargom da kaybolur mu?

İnternetten ürün sipariş ettim. Sipariş kargosu olarak Sürat Kargo'yu seçtim. İnternetteki yorumları okudum. Kargo kaybolur diyorlar, benim içimde tedirginlik olmaya başladı, Sürat Kargo gerçekten kargoları kaybediyor mu? Benim kargom da kaybolur mu?
Kaybetmiyor da alınan ürünü mahvedip getiriyorlar. Berbat bir kargo şirketi. Masa sipariş etmiştim her yerinde bir hasar vardı. Hiç önemsemiyorlar. Kargonuz kaybolmaz ama o kadar da değil diye düşünüyorum.

1000 de 1 olasılık bu kargo firmasına özel bir şey değiş o şubede çalışan insanlara işine verdiği özene bağlı her insan milyonlarca kargo veriyor her gün bir sorun olursa destek alabilirsin korkacak bir şey yok bence.

Çok kırılgan bir şey değilse ya da tekstil ürünü falansa bir şey olmaz merak etmeyin. Ancak kırılgan şeyleri tek parçada getirebilme konusunda pek iyi bir firma değil.

Tek kelime ile rezalet, 2 yıl önce bir kargomu 1 haftada getirdiler, telefon ekranıydı ve kontrol etmemi bile beklemeden kapıdan verip adeta kaçtı, üründe kusurlu çıktı neyse ki o zaman gitti gidiyor mevzu ile alakadar oldu. Ankara'da merkezi bir yerde oturuyorum. Geçtiğimiz aylarda Trendyol'dan bir siparişim vardı ki satıcı firmada arkadaşım, teslimat şubesine gelen kargoyu 5 günde zor teslim ettiler. 3 hafta önce Dolap'tan ürün satıp Sürat Kargo'ya vermek gibi bir hata yaptım, kargoyu 1 hafta boyunca alıcıya teslim etmemişler, üstüne kargoyu verdiğim şubeye geri göndermişler ve en ufak bilgilendirme yok. Trendyol yapan arkadaşım Sürat Kargo siparişlerinde alıcı teslim almadı gibi bahanelerle çok sayıda iade geldiğini söylüyordu.

Şu ana kadar kullandığım en kötü kargo şirketi. Bir müddet 3D baskı işiyle uğraştım. İlk zamanlar sürat kargoyla gönderim sağlıyordum. Çok fazla kırılma sorunu yaşadım. Aynı kargoyu MNG'ye veriyorum çoğu zaman sorunsuz ulaşıyor, yurtiçine veriyorum MNG kadar olmasa da sorunsuz ulaştırıyor ama sürat hiçbir türlü sağlam götürmüyor. Kırılabilir, hassas bir şey aldıysan geçmiş olsun ama hassasiyet konusunda sorun yoksa kaybolma olayı kolay kolay olmaz.

Şu ana kadar kullandığım en kötü kargo şirketi. Bir müddet 3D baskı işiyle uğraştım. İlk zamanlar sürat kargoyla gönderim sağlıyordum. Çok fazla kırılma sorunu yaşadım. Aynı kargoyu MNG'ye veriyorum çoğu zaman sorunsuz ulaşıyor, yurtiçine veriyorum MNG kadar olmasa da sorunsuz ulaştırıyor ama sürat hiçbir türlü sağlam götürmüyor. Kırılabilir, hassas bir şey aldıysan geçmiş olsun ama hassasiyet konusunda sorun yoksa kaybolma olayı kolay kolay olmaz.
Telefon ekranı almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı