böyle durumlarda bende sinirlenirim ama bu adamların hiç mi elemanı yokArkadaşlar 3 gün önce ürün sipariş verdim ve ürünüm kargo şubemde kargom 2 gündür dağıtıma çıkmadı. Bende şubeyi aradım sorduğumda arkadaş rahatsızlanmış yarın dağıtıma çıkacak dedi. Böyle keyfi bir dağıtım yapabilirler mi?
3. Gündür muBence gerekli açıklama yapılmış.Ne kadar doğru tartışılır.
Yapamaz ama Sürat kargo maalesef böyle. Eleman sıkıntısı varsa müdür kalkıp kendi dağıtmalı yani öyle iş olmaz. Sürat kargodan bir şey geliyorsa her şeyi bekleyeceksin. Sırf tahmini teslim tarihini geçmesin diye ürünümü teslim edildi gösterip iki gün sonra getirmişlerdi ve kapıyı bile çalmadılar. Önüne bırakıp gittiler. Düşün...Arkadaşlar 3 gün önce ürün sipariş verdim ve ürünüm kargo şubemde kargom 2 gündür dağıtıma çıkmadı. Bende şubeyi aradım sorduğumda arkadaş rahatsızlanmış yarın dağıtıma çıkacak dedi. Böyle keyfi bir dağıtım yapabilirler mi?
Böyle durumlarda bende sinirlenirim ama bu adamların hiç mi elemanı yok
Yapamaz ama Sürat Kargo maalesef böyle. Eleman sıkıntısı varsa müdür kalkıp kendi dağıtmalı yani öyle iş olmaz. Sürat Kargo'dan bir şey geliyorsa her şeyi bekleyeceksin. Sırf tahmini teslim tarihini geçmesin diye ürünümü teslim edildi gösterip iki gün sonra getirmişlerdi ve kapıyı bile çalmadılar. Önüne bırakıp gittiler. Düşün...
Sizde haklisiniz şimdiye şubeye gidip almıştım 30 TL kargo parası verdim bide ayaklarına kadar gidipmi alayimbenim bulunduğum ilçede yurtiçi kargonun bile 7 arabası var ve elemanları da çok sürat kargoda büyük bir kargo firması bu sorun 2.ci kez yaşanmışsa bence birdaha tercih etmeyin derim işine önem veren adam kalkar müdür de olsa yukarıda arkadaşın dediği gibi kendi yapardı
Şubeyi aradığınızda böyle cevaplar veriyorlar zaten. Genel merkezi aradığınızda o müdür kalkıp kendi getirmek zorunda kalıyorSizde haklisiniz şimdiye şubeye gidip almıştım 30 TL kargo parası verdim bide ayaklarına kadar gidipmi alayim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.