Ürün iade için canlı desteğe bağlanmak zorunda kaldım ve şöyle bir mesaj yazdım kendisine;
Cevap gelmeyince gizli sekmeden açtım, yine Osman adında birisi bağlandı.
Ayrıca mesaj paneli o kadar dar ve saçma ki, yazı yazarken kanser oldum. Karşınızda canlı destek yok, bir bot var. Çocuklu çoluklu bir laf var da uygun olmaz burada söylemek.... İnsanı zorla nasıl kanser ederiz diye takla atarak düşünmüşler bu sistemi.
10-20 dakikadır kurye talep formu dolduruyorum, toplam 2 kez doldurdum. Bir hata oluştu uyarısı veriyor, abi yok böyle saçma bir firma yazıklar olsun.
Ekşi sözlükte bu kargo için boykot bile başlattılar. Ptt'den sonra en rezil firma. Eğer alırken firma değiştirme şansınız varsa değiştirin ya da sürat olan yerlerden almayın. Ben ptt ise hemen iptal ediyorum.
Ekşi sözlükte bu kargo için boykot bile başlattılar. PTT'den sonra en rezil firma. Eğer alırken firma değiştirme şansınız varsa değiştirin ya da sürat olan yerlerden almayın. Ben PTT ise hemen iptal ediyorum.
Bunu ben fark edeli 1.5 ay oldu. Aynı Osman Bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum Osman Bey!
Not: Sürat Kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır Sürat Kargo.
Bunu fark edeli 1 ay oldu. Aynı Osman Bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum Osman Bey!
Not: Sürat Kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır Sürat Kargo.
Bunu fark edeli 1 ay oldu. Aynı osman bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum osman bey!
Not: Sürat kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır sürat kargo.
PTT'de yine kuryeye ağlayarak kargonu hızlı bir şekilde getirtebiliyorsun. Sürat'ta müşteri hizmetleriyle konuşabilirsen dünyadaki en şanslı insansındır .