Sürat Kargo Sahte Canlı Destek

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Ürün iade için canlı desteğe bağlanmak zorunda kaldım ve şöyle bir mesaj yazdım kendisine;
1592318759174.png

Cevap gelmeyince gizli sekmeden açtım, yine Osman adında birisi bağlandı.
1592318401068.png

Ayrıca mesaj paneli o kadar dar ve saçma ki, yazı yazarken kanser oldum. Karşınızda canlı destek yok, bir bot var. Çocuklu çoluklu bir laf var da uygun olmaz burada söylemek.... İnsanı zorla nasıl kanser ederiz diye takla atarak düşünmüşler bu sistemi.

10-20 dakikadır kurye talep formu dolduruyorum, toplam 2 kez doldurdum. Bir hata oluştu uyarısı veriyor, abi yok böyle saçma bir firma yazıklar olsun.

Ekşi sözlükte bu kargo için boykot bile başlattılar. PTT'den sonra en rezil firma. Eğer alırken firma değiştirme şansınız varsa değiştirin ya da sürat olan yerlerden almayın. Ben PTT ise hemen iptal ediyorum.

İade edeceğim için anlaşmalı kargo buymuş. O Osman'ı yemin ederim öldürürüm. N11 ile iletişime geçeceğim. Sinirden ellerim titriyor.

Bunu ben fark edeli 1.5 ay oldu. Aynı Osman Bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum Osman Bey!
Not: Sürat Kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır Sürat Kargo.

Son düzenleme:
Bunu fark edeli 1 ay oldu. Aynı Osman Bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum Osman Bey!
Not: Sürat Kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır Sürat Kargo.

PTT'nin hakkını yeme. En kötülükte en iyilerden.

Bunu fark edeli 1 ay oldu. Aynı osman bey bana da denk gelmişti. Bunu okuyorsan sana her gün sövüyorum osman bey!
Not: Sürat kargo müşteri hizmetlerini aradığımda 30 dakika bekledim, ve telefon yüzüme kapandı. Türkiye'nin koşulsuz şartsız en kötü firmasıdır sürat kargo.

Osman bey değil de başka adı var onun, tahmin etmişsinizdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı