Bizim şube saat 6 da kapanıyor kargom sabah 8 buçukta şubeye gelmişSürat bizim şubede en az bir gün bekletiyor. Her şube aynı olmayabilir. Bazen akşam 6'da teslimata çıkardıkları oluyor.
Eğer çok fazla yoğunluk varsa yarın getirebilirler. Teslimat şubesine geldiyse bugün dağıtıma çıkar bence.Arkadaşlar kargom teslimat şubesine geldi bugün gelir mi?
Yanlış anlamayın merak attığım için soruyorum.
Arkadaşlar kargom teslimat şubesine geldi bugün gelir mi?
Yanlış anlamayın merak attığım için soruyorum.
Hepsiburada neden bu kargoyu şirketini tercih ediyoEvimin camından görebiliyorum Sürat Kargo'yu ama kargomu bir kere zamanında getirmediler hatta hiç gelmiyordu gidip şubede kavga ediyordum adamlarla ne zaman sorsam dağıtımda diyorlar. Şubeye gelse de size ulaşması zaman alabilir yani. Allah Sürat Kargo'dan uzak etsin, tez zamanda ulaşırsınız inşallah kargonuza.
Hepsiburada neden bu kargoyu şirketini tercih ediyo
Hepsijet baya iyi hatta en iyi 1 günde getirdi kargom rekor kırdı rezillik surat kargoHepsiBurada değil, satıcı tercih ediyor kargo firmasını. Benim çoğu siparişim HepsiJet ile geliyor ve memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.