Sürat Kargo'daki kargonun gün içindeki hareketi sisteme girilmemiş

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah kargoma baktığımda Bursa'da gözüküyordu ama bugün gün içinde hiç hareket etmemiş (veya yazmamışlar). Bu kargo ilerler mi? (bursa'da yaşamıyorum) veya kaybolmuş olabilir mi?

Screenshot_20230816-225546_Chrome.png

Kargonuz kaybolmuş olabilir hocam, aynı durumu yaşıyoruz sanırım..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah kargoma baktığımda Bursa'da gözüküyordu ama bugün gün içinde hiç hareket etmemiş (veya yazmamışlar). Bu kargo ilerler mi? (bursa'da yaşamıyorum) veya kaybolmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 1905631

Şu an endişelenmenize gerek yok bence hocam, kargoların transfer merkezlerinde aktarımı bazen bu tarz sürelere kadar aksayabiliyor. Kargonuzun standart teslimat süresi dışında bir vakte rağmen şubeye gelmemiş olduğunu görürseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1905631

Hocam yoğunluk olabilir veya kargonuz kaynolmuş ne vardı içinde ?

Eki Görüntüle 1905631

Telaşlanmayın, er ya da geç ulaşır. Kaybolma olasılığı 1/1000 gibi çok düşük bir olasılık. Olaki öyle durumlarda zararlı çıkan taraf kargo şirketi oluyor.

Eki Görüntüle 1905631
Kaybolduğunu sanmıyorum, İstanbul Fatih'ten bana gönderilen bir kargonun bulunduğum ilin Bursa ile hiçbir alakası olmamasına rağmen önce Bursa'ya gidip sonra benim bulunduğum ile geldiğine şahit oldum. Kargo hareketinin sisteme girilmemesi direkt olarak kaybolduğu anlamına gelmiyor. Muhtemelen şu an yoldadır bile.

Kaybolduğunu sanmıyorum, İstanbul Fatih'ten bana gönderilen bir kargonun bulunduğum ilin Bursa ile hiçbir alakası olmamasına rağmen önce Bursa'ya gidip sonra benim bulunduğum ile geldiğine şahit oldum. Kargo hareketinin sisteme girilmemesi direkt olarak kaybolduğu anlamına gelmiyor. Muhtemelen şu an yoldadır bile.
Aynı fikirdeyim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı