Sürat Kargo'nun Rezilliği

Paketini kendin bulup, bu benimki diye göstereceksin. O zaman hemen teslim ediyorlar.

HepsiJet beni hiç mağdur etmedi. En geç 2 gün içinde teslim adamlar 7/24 çalışıyor. Telefonumu gece sipariş vermiştim. Gece transferini yapıp hemen dağıtıma çıkarmışlar. Ertesi sabah elimdeydi.
Kesinlikle HepsiJet, Kolay Gelsin gibi firmalar varken bu rezil kargo şirketlerinin çilesini çekmek insanı bir hayli yoruyor.

Nasıl tutan yok? Trendyol'da, cartta curtta öyle bir özellik mi var? ''Aras kargo yerine 20 TL farkla Yurtiçi ister misiniz?'' gibisinden bir seçenek yok. Nadir sitelerde var böyle özellikler.
Satıcılara kalıyor burada iş. Özellikle Aras/Sürat kullananlardan sipariş vermiyorum, verdiysem de iptal ediyorum kargoya verilmeden.

Trendyol Express ile aynısını yaşadım. Kendini Hepsiburada falan zannediyor paşam.
Trendyol Express kargoları her gittikleri şehirde mutlaka 1 gün dinlendirilirler.

Benim kargomu 2 kere dağıtıma çıkarıp evde yoksunuz diyerek iade sürecini başlattılar. Sonuç olarak 1 hafta hiç elime gelmeyen bir ürün için boşu boşuna beklemiş oldum. Trendyol Express de kesinlikle rezalet.

Şarap herhalde bu bekledikçe değerleniyor.

Gördüğüm en rezaletiydi. Sürat Kargo en azından kargomu getirmişti.

Trendyol Express'in max başarısı şudur:

Birde hızlı teslimat kargosu diyor paşam.

Satıcıya mesaj atın sipariş verdikten sonra. Panelden kargo güncellemesi yapılabiliyor. Satıcının insiyatifine kalmış.

Sipariş no iletmeyi unutmayın.

Son düzenleme:

Bende ilk defa almıştım. Hızlı teslimat görünce bir de Trendyol Express adına güvendim. HepsiJet filan gibi çıkar zannettim.

Satıcıya mesaj atın sipariş verdikten sonra. Panelden kargo güncellemesi yapılabiliyor. Satıcının insiyatifine kalmış.

Sipariş no iletmeyi unutmayın.
Sırf müşteri istiyor diye daha fazla kargo ücreti vererek Yurtiçi kullanırlar mı ki?
Ben pek zannetmiyorum. Çoğu, ''Otomatik düşüyor sisteme.'' diyerek işin içinden sıyrılıyor.

Bende ilk defa almıştım. Hızlı teslimat görünce bir de Trendyol Express adına güvendim. HepsiJet filan gibi çıkar zannettim.
O hızlı teslimat dediği satıcıyı sıkıştırmak adına var sadece. Aynı gün kargoya verilmezse ceza veriliyor. 80 gün kargoda beklerse kendine ceza veriyor mu acaba?

O hızlı teslimat dediği satıcıyı sıkıştırmak adına var sadece. Aynı gün kargoya verilmezse ceza veriliyor. 80 gün kargoda beklerse kendine ceza veriyor mu acaba?

Kargoya vermekte sıkıntı yok zaten. Satıcının suçu yok burada. Hepsi kargo şirketinin berbatlığı.

Sırf müşteri istiyor diye daha fazla kargo ücreti vererek Yurtiçi kullanırlar mı ki?
Ben pek zannetmiyorum. Çoğu, ''Otomatik düşüyor sisteme.'' diyerek işin içinden sıyrılıyor.
O halde şöyle yazın:
Otomatik atanan kargo şirketi bulunduğum bölgeye bakmıyor ve çalışanları kargoyu getirmek yerine kaybediyorlar. Sorun olmaması için lütfen X kargo şirketine geçirin ya da iptal edin.
Satıcı taraflı iptal etmenin cezası mağaza kapatmaya kadar gider. Ödeme de paket size teslim edildikten 20 gün sonra satıcıya geçiyor, kaybolan kargo riskini almak istemezlerdir.

Şahsen zarar ettirse bile çoğu isteği kabul ediyorum. Her şey para değil sonuçta. Bkz: "Cebine bir lira para sokmayan iş boş iştir" düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…