Başlıkta olduğu gibi, en basit bir hatamı görseler direkt okulu katıyorlar. Hele babam en çok o yapıyor. Altı üstü küçücük bir para hesabında yanlışlık yaptım, babam hemen sen bu matematikle okul bitirirsen helal olsun falan diyor. Daha bir sürü örnek var da yazamadım.
Belki tam anlatamamış olabilirim. Hani her insan hata yapar ya bende kafam karıştığı için yanlış hesapladım, her insan yapar sonra geri düzelttim ama dediğim gibi babam bana laf atıyor. Babam her konuda illa haklı çıkacak haksız duruma düşmeyi hiç sevmez
Belki tam anlatamamış olabilirim. Hani her insan hata yapar ya bende kafam karıştığı için yanlış hesapladım, her insan yapar sonra geri düzelttim ama dediğim gibi babam bana laf atıyor. Babam her konuda illa haklı çıkacak haksız duruma düşmeyi hiç sevmez.
Belki tam anlatamamış olabilirim. Hani her insan hata yapar ya bende kafam karıştığı için yanlış hesapladım, her insan yapar sonra geri düzelttim ama dediğim gibi babam bana laf atıyor. Babam her konuda illa haklı çıkacak haksız duruma düşmeyi hiç sevmez.