waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 9 Nisan 2024 #11 APK DAYI dedi: Bende en son 99 aldığımda babam bana "o bir puanın nerede bakiym?" demişti bir kere olsun övmek yok. Genişletmek için tıkla... Evet içlerinden gelmiyor herhalde
APK DAYI dedi: Bende en son 99 aldığımda babam bana "o bir puanın nerede bakiym?" demişti bir kere olsun övmek yok. Genişletmek için tıkla... Evet içlerinden gelmiyor herhalde
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #12 waren586450 dedi: Evet içlerinden gelmiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Beni ancak büyük babam kurtarabiliyor APK DAYI dedi: Beni ancak büyük babam kurtarabiliyor Genişletmek için tıkla... Hep beni o övüyor mesela 57 aldığım zaman o sağlık olsun bir şey olmaz bu da güzel not diyordu moralim yerine geliyordu. Son düzenleme: 9 Nisan 2024
waren586450 dedi: Evet içlerinden gelmiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Beni ancak büyük babam kurtarabiliyor APK DAYI dedi: Beni ancak büyük babam kurtarabiliyor Genişletmek için tıkla... Hep beni o övüyor mesela 57 aldığım zaman o sağlık olsun bir şey olmaz bu da güzel not diyordu moralim yerine geliyordu.