CS2'ye yeni güncelleme geldi

Arkadaşlar benim anlamadığım şu her 5 kırmızı da %100 olacak şekilde bir bıçak veya eldiven mi veriyor? Bir gece de para nasıl pul olur otur izle vallahi kafayı yiyeceğim.
Her zamanki trade up sistemiyle aynı sadece garip bi şekilde bu daha kolay 5 kırmızı nadirliğe bıçak veriyor ama dikkat etmen gereken koyduğun kırmızı itemlerinin koleksiyonları. Koleksiyonlardaki bıçaklardan geliyor o yüzden bazı kırmızılar 30 dolar iken bazıları 60 dolar.

Şöyle bir şey düşündüm pembe nadirlikteki skinleri en ucuz şekilde alıp kırmızıya çevirmeyi dusunuyorum sizce mantıklı mı?
Bunu bende düşündüm ama şu an o da mantıksızlaştı. En az 5 dolar pembeler 10 tanesi 50 ye gelir normal bir kırmızı kadar olur fiyatı. Ama steam değilde 3. parti siteden bulurum diyorsan dene istersen.

Her zamanki trade up sistemiyle aynı sadece garip bir şekilde bu daha kolay 5 kırmızı nadirliğe bıçak veriyor ama dikkat etmen gereken koyduğun kırmızı itemlerinin koleksiyonları. Koleksiyonlardaki bıçaklardan geliyor o yüzden bazı kırmızılar 30 dolar iken bazıları 60 dolar.

Bunu bende düşündüm ama şu an o da mantıksızlaştı. En az 5 dolar pembeler 10 tanesi 50'ye gelir normal bir kırmızı kadar olur fiyatı. Ama Steam değil de 3. parti siteden bulurum diyorsan dene istersen.

Yani fiyattan bağımsız olarak konuşuyorum 5 kırmızı da kesinlikle o kırmızıların koleksiyonundan 1 bıçak veya eldiven kesinlikle veriyor yani? Tekrar kırmızı bir silah skini vermiyor?

Yani fiyattan bağımsız olarak konuşuyorum 5 kırmızı da kesinlikle o kırmızıların koleksiyonundan 1 bıçak veya eldiven kesinlikle veriyor yani? Tekrar kırmızı bir silah skini vermiyor?
Evet kesin veriyor trade up sistemi nadirlik yükseltir her zaman bu yüzden kırmızı skinlerde bıçağa yükseliyor ya da eldivene. Tekrar kırmızı veremez bu sisteme aykırı ama garanti olsun diyorsanız bir süre trade up yapanları izleyin ve araştırma yapın. Trade yapacaksanızda koleksiyonları inceleyin ve ona göre kırmızı toplayın.

Hocam şu an satılması mantıklı mı hala artıyor gibi duruyor 1 haftaya ne olur fiyatlar.
Kestiremiyorum pek bendede 4 tane satılabilir halde 4 de 1 hafta sonra falan banı kalkıcak kırmızı item var. Satıp satmamak arasında kaldım. Stoklar azalmaya başladı yüksek ihtimalle son 1 gündeki satışlar düşüyor ama 100 falan düşmüş yani ani düşüş değil. Onun dışında bazı skinler hariç 70 dolar bandını aşamaz diye düşünüyorum çünkü bi trade up maliyeti en düşük 150-200 dolar civarında ve çıkacak bıçaklarda buna göre düşüşte. O yüzden çok artamaz diye düşünüyorum ve 30 dolar bandı altınada minimal wear kırmızı bulunmaz gibi geliyor. Kısacası elinizde trade yapacak kadar varsa en kötü trade yapar bir bıçağınız olur daha azı varsa arz talepe ve koleksiyona dikkat edin. Çünkü eldiven koleksiyonları değersiz bayağı.

Böyle güncelleme olmaz. En baştan böyle olsa bir şey demezdim. Oyuncak ettiler oyunu. İnsanların ellerindeki bıçak ve eldivenlerin fiyatlarını düşürdüler. Daha önce bıçak ve eldiven alanların oyundan soğuyacağını düşünüyorum.

Şu çok zengin bir Arap oyuncu vardı acaba onlara ne oldu skinlerle ilgilenenler illa görmüştür onu adını unuttum.

Profilinde papağan vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı