Egecan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Elimde MSI GE72 6QC serisi dizüstü var. Uzatılmış garantisi ile beraber 10+3 ay garantisi var. Cihazımı bugün teslim aldım elden servise giderek. Servise klavye ışıkları yanmıyor diye verdim anakart değişmiş, test vs. yapılmış güya. Işık çalışınca tamam dedim. Sonra evde detaylı baktım test vs. yaptım. Bilgisayar ilk açılışta ve masaüstünde dolanırken coil whine sorunuyla karşılaştım. Özellikle batarya takılı değilken belirgin şekilde çok cızırdıyor. Bana baştan bu serilerinde olduğunu bir şey yapamadıklarını söylemişlerdi ilk seferde. Sonra imaj vs. atılmış onlar önemli değil. Beni şok eden kısım şu: Anakart değiştirilmiş raporu var. Fakat şöyle bir durum fark ettim dizüstünün anakartı şu an kullanmış olduğum dizüstü modelinden çok farklı. Yani anlayacağınız üzere GE72 6QC anakartı değil PE70 6QE serisi anakart takılmış. Ben bu durumdan bıktım. Üst üste 4 kere arızalanıyor, aldığımdan beri 4 kere parça değişiyor. Şimdi cihazın para iadesini almak için ne yapmalıyım?
Asus, HP ve Dell markaların GTX 960M ekran kartlarında herhangi bir cızırdama sorunu yok, onu test ettim.
Asus, HP ve Dell markaların GTX 960M ekran kartlarında herhangi bir cızırdama sorunu yok, onu test ettim.
Son düzenleyen: Moderatör: