TylerDurdenAynıBen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Artık ne yapmam gerektiğini, nasıl yaşayacağımı ve insanlarla nasıl iletişim kurabileceğimi bilmiyorum. 3 senedir ne zaman birileriyle iletişim kursam arkadaşlık etsem ya da ötesinde bir şey yaşamaya çalışsam en ufak hatalarında o insanları kendimden uzaklaştırıyorum. Bunu isteyerek yapmıyorum bilmiyorum neden böyle tekrarlandığını. Yani böyle yapmamam gerektiğini biliyorum ama sanki bilincimi kaybedip mantıklı düşünmeyi bırakıyor ve insanları kendimden uzaklaştırıyorum ve iletişimimi kesiyorum. Bu sefer herkesi kendimden uzaklaştırdığım için yalnız kalıyorum ve uzaklaştırdığım insanlarla tekrar arkadaş olmak istiyorum ama tahmin edebileceğiniz gibi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Artık gerçekten çok yoruldum ve kimseyle iletişim kurmak bile istemiyorum çünkü aynı şeylerin tekrarlanacağından emin olduğum için korkuyorum.
Yaşadığım sorunların bir kısmını başlık olarak araştırdığımda borderline kişilik bozukluğu çıkıyor karşıma hep. Bunu ergen olduğumdan veya ilgi çekmek için yaptığımı sanmayın. Gerçekten bende yaşıtlarım gibi eğlenmek ve uzun süreli arkadaşlık ilişkileri kurmak istiyorum yani sağlıklı bir birey gibi hissetmek istiyorum. Bu durumumla kim ilgileniyor bilmiyorum yani psikolog, psikiyatr ya da terapist hangisine gitmeliyim bilmiyorum. Konuyu da açma sebebim aslında bu sorunu kime danışacağımı bilmemem ve öğrenmek istemem. Teşekkürler.
Yaşadığım sorunların bir kısmını başlık olarak araştırdığımda borderline kişilik bozukluğu çıkıyor karşıma hep. Bunu ergen olduğumdan veya ilgi çekmek için yaptığımı sanmayın. Gerçekten bende yaşıtlarım gibi eğlenmek ve uzun süreli arkadaşlık ilişkileri kurmak istiyorum yani sağlıklı bir birey gibi hissetmek istiyorum. Bu durumumla kim ilgileniyor bilmiyorum yani psikolog, psikiyatr ya da terapist hangisine gitmeliyim bilmiyorum. Konuyu da açma sebebim aslında bu sorunu kime danışacağımı bilmemem ve öğrenmek istemem. Teşekkürler.