Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

lubbockk

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iyi forumlar,

Dün şahsi bir numara beni arayıp Türkiye petrolleri yatırım fonundan aradıklarını söyleyip başvurum olduğunu ve devam edeceğimizi söyledi ama benim başvurum yoktu ve hayır deyip kapattım. Bugün gene aradı ve siz dolandırıcısınız dedim kapattım. Sonrasında biri daha arayıp cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisinden arıyorum çalışanımıza dolandırıcı demişssiniz falan dedi ben de dedim ki beni taciz etmeyin ve kapattım. Sonra aramaya devam tabii farklı nolardan bazılarını açtım işte bu sefer baykar diyor başka şirketlerden bahsediyor. Birkaç kez Arjantin kodlu nodan aradılar.

Sizce ne yapmalıyım ve başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu?

Son düzenleme:
Numaranızla birileri paslaşıyor olabilir hocam dert etmeyin veriler sızdı ya.

BlueStacks gibi emulatör uygulamalarda sınırsız telefon numarası olur genellikle internetteki minik mafyalardan birileri olabilir. Eğer birisiyle kavga falan ettiyseniz Discord'da falan.

BlueStacks gibi emulatör uygulamalarda sınırsız telefon numarası olur genellikle internetteki minik mafyalardan birileri olabilir. Eğer birisiyle kavga falan ettiyseniz Discord'da falan.

Genellikle kişinin bağlı hesaplarına bakarlar bağlı hesaplarınızda Twitch, Spotify, vb. Şeyler varsa ve soy adınız yazıyorsa ya da şirketin verileri sızdıysa oradan sizin adınızı alabilirler.

Hat aralarından kapatabilirsiniz.

Numaranızla birileri paslaşıyor olabilir hocam dert etmeyin veriler sızdı ya.

Evet hocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle, burada korkutan adımı ve soyadımı biliyorlar ama numaram annemin üzerine kayıtlı idi. Herhalde Yemeksepeti gibi bir yerden bile almış olabilirler.

Hocam Discord uzun suredir kullanmıyorum ve öyle şeylerle hiç alakam yok, herhalde bir şirketten buldular umarım uzun sürmez bu durum çünkü hala arıyorlar ısrarla

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar sana Ben polisim tarzı şeyler de söylerler. Onlara git sen polissen bende savcıyım felan de dalga geç. İyi oluyor .
Valla hocam dalga geçilir de sabah akşam aramaları rahatsız edici cidden, artık açmıyorum bile

Çaresi yoktur herkesin bilgileri panelde duruyor seni oradan bulmuşlardır cihazın Xiaomi SE telefon ayarlarından bilinmeyen numaraları engelemen mümkün sadece rehberinde kayıtlı olan kişiler seni arayabilir bilgin olsun iş konusın da sıkıntı yaşar mısın bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…