Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

Telefon iPhone hocam da sessize aldım şimdilik bilinmeyen noları, iş konusunda sorun olmaz herhalde ama benim adıma bir iki yere kayıt yapmışlar galiba az önce DS damattan mesaj geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

*253# yazıp arama tuşuna basman yeterli ondan sonra bir daha arayamazlar zaten.

Telefon iPhone hocam da sessize aldım şimdilik bilinmeyen noları, iş konusunda sorun olmaz herhalde ama benim adıma bir iki yere kayıt yapmışlar galiba az önce DS damattan mesaj geldi.

SMS bombası dedikleri olay o 5-10 tane durmadan farklı farklı sitelerden SMS gelir.

SMS bombası dedikleri olay o 5-10 tane durmadan farklı farklı sitelerden SMS gelir.

Hocam o SMS spam olayını biliyorum da bu öyle değil çünkü sadece 2 tane atmışlar o da DS damat ve little ceasers ne alaka ise :d

Maalesef ayfonlar benim alanım değil hocam daha da yardımcı olamayacağım. sesiz deyken yine aramalar gelir sadece çarıların sesi olmaz ekranında yine gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…