Çözüldü EA App Sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Selamlar. EA App uygulaması günde birkaç kez çöküyor. Yeniden başlatmak gerekiyor ancak daha sonra yine çöküyor. Uygulamayı kullansam da, kullanmasam da arka planda çöküyor. Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler.

jEoF2fK.png

Çözüm
Bende de aynısı olmuştu, ben destekle iletişime geçtim çözmüşlerdi, 10 numara destek verdiler sen de dene.

"If you can't log in and you're missing content, get in touch with us."

Kısmından canlı desteğe bağlanma seçeneğine tıkla, "giriş yapmadan ilerle"ye bas ve "chat with us" bağlantısına gir. Sana verilen başvuru formuna mülki bilgileri gir ve destek ekibi geri dönene kadar bekle. En fazla 10 dakika içinde geri dönüş yaparlar, gayet ilgililer.
Bende de aynısı olmuştu, ben destekle iletişime geçtim çözmüşlerdi, 10 numara destek verdiler sen de dene.

"If you can't log in and you're missing content, get in touch with us."

Kısmından canlı desteğe bağlanma seçeneğine tıkla, "giriş yapmadan ilerle"ye bas ve "chat with us" bağlantısına gir. Sana verilen başvuru formuna mülki bilgileri gir ve destek ekibi geri dönene kadar bekle. En fazla 10 dakika içinde geri dönüş yaparlar, gayet ilgililer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı