Sürekli format atmak zarar verir mi?

NoiNO

Centipat
Arkadaşlar merhaba bugün aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istedim sosyal medyada gezerken bir videoya rastladım ilgimi çekti yorumlara baktım bazı arkadaşlar birçok defa format atmanın SSD ve flash belleğe zarar verdiğini söylüyor ne kadar doğrudur.

Arkadaşın yorumu: Ortalama bir USB bellek 15 20 formatta hayata gözlerini yumar bu iyi bile dayanmış diyebiliriz.

Arkadaşlar merhaba bugün aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istedim sosyal medyada gezerken bir videoya rastladım ilgimi çekti yorumlara baktım bazı arkadaşlar birçok defa format atmanın SSD ve flash belleğe zarar verdiğini söylüyor ne kadar doğrudur.

Arkadaşın yorumu: Ortalama bir USB bellek 15 20 formatta hayata gözlerini yumar bu iyi bile dayanmış diyebiliriz.

Hocam ben USB flash belleğimi en az 50-60 kere biçimlendirip kullanmışımdır bir fark göremedim halende kullanıyorum. Belki hızı azalmıştır ama bana biraz abartı gibi geldi.

Hiçbir zarar vermez. Normal silme komutu verir.

Hayır, herhangi bir zararı yok.

@Recep Baltaş abinin yanıtı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı