Sürekli FPS düşmeleri

CrystalDiskMark testine sokup tekrar paylaşır mısınız?
Hocam selamlar öncelikle tamirciye götürdüm ssd yi değiştirdi yeniden 0 bir ssd taktı (m2)

yeni bi tane de power aldım ama halen sorun düzelmedi sanırım sizin dediğiniz gibi anakart veri yolunda sıkıntı var tamircide öyle dedi

önümüzdeki günlerde tamirci bana emanet bir anakart verecek bide öyle deneyedeğiz eğer olursa anakartı satın alacam

ayrıca veri yolundansa herhangi bi tamir işlemi yapılabilir mi ?
CrystalDiskMark testine sokup tekrar paylaşır mısınız?
Ayrıca sorun anakartta ise ben bunu bu şekil 1 hafta falan kullansam herhangi bir zararı olur mu ?

mesela ssd ye veya başka bi parça hasar alırmı ?

Son düzenleme:
Veri yolu ve power ile alakası yok gibi duruyor. Öyle olsaydı testlerde HDD'de sıkıntılı çıkardı. HDD normal işlevini yapıyor gibi duruyor.
nedir peki hocam bi fikrin varmı
Veri yolu ve power ile alakası yok gibi duruyor. Öyle olsaydı testlerde HDD'de sıkıntılı çıkardı. HDD normal işlevini yapıyor gibi duruyor.
hard disk bomboş ama hocam onuda göz önünde bulundurnmayı unutma

nedir peki hocam bi fikrin varmı

hard disk bomboş ama hocam onuda göz önünde bulundurnmayı unutma
Bütün disklerin tam çalışması için boş olması gereken alan 30 ila 40GB arasıdır. Bu kadar alan varsa boş olması önemli değil. Sonuçta yazım testinde sonucu iyi. Aklımda tam bir fikir yok fakat ben SSD'yi taktığınız kısımdan şüpheleniyorum. M2 SSD olduğuna göre SATA girişlerine bağlanmıyor olması gerekiyor diye biliyorum. SATA girişine bağlı olan HDD'de bir sorun görünmüyor. M2 SSD veriyolu sıkıntılı olabilir. Sistemi uzay sistem olarak ayarlayın. Fakat başka bir anakart üzerinde kurun. Öyle deneyin. Boşa kasaya monte etmeyin.

Bütün disklerin tam çalışması için boş olması gereken alan 30 ila 40GB arasıdır. Bu kadar alan varsa boş olması önemli değil. Sonuçta yazım testinde sonucu iyi. Aklımda tam bir fikir yok fakat ben SSD'yi taktığınız kısımdan şüpheleniyorum. M2 SSD olduğuna göre SATA girişlerine bağlanmıyor olması gerekiyor diye biliyorum. SATA girişine bağlı olan HDD'de bir sorun görünmüyor. M2 SSD veriyolu sıkıntılı olabilir. Sistemi uzay sistem olarak ayarlayın. Fakat başka bir anakart üzerinde kurun. Öyle deneyin. Boşa kasaya monte etmeyin.

Uzay da n kasıtnız nedir hocam ?

Kasa dışı, sadece anakart üzerinde. Anakart masanın üstünde olacak şekilde.
Anladım hocam pazartesi gidecem tamirciye , denettirrim.
bi gelişme olursa haber ederim
Hocam selamlar , bugün tamirciye götürecektim ama dün akşam saat 9-10 gibi fps değerlerim normale döndü sanırsam.

Nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok.

Buyur dün akşam oynadığım lol maçındaki fps grafiği ;

Screenshot_2.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı