Sürekli Haciz Mesajı Alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gallagher

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 aydır Finans Varlık diye bir şirketten mesaj alıyorum. Şirket ismiyle gelen mesajta ''Sn ilgili, banka hesaplarınıza haciz islemi uygulanacaktir. İslemi durdurmak icin 0212 988 11 88 nolu telefonu arayınız Final Varlik Yonetim A.S''

İnternette baktım böyle bir şirket mevcut numarada mevcut henüz yaşım 17, benim aylar önce eve giren hırsız cüzdanımı çalmıştı içerisinde kimliğimde bulunuyordu acaba o sebepten mi bu diye düşünüyorum? Ama karakola gidip etkisizleştirmiştik kimliği ve şahsi numarama nasıl mesaj gelecek ki? Hem yaşımda 18 altı. Sizce verilen numarayı arayıp danışayım mı?

Bence böyle bir şey olsaydı adresinize bu olayı anlatan bir mektup gelirdi yada sizi arayıp konuşurlardı. Sizin yerinizde olsam karakola gidip aldığınız mesajları gösterirdim.

Bence böyle bir şey olsaydı adresinize bu olayı anlatan bir mektup gelirdi yada sizi arayıp konuşurlardı. Sizin yerinizde olsam karakola gidip aldığınız mesajları gösterirdim.

Bende öyle düşündüm en azından ararlardı.

Final Varlık Yönetim Finansal Servisler ile İlgili Tüketici Şikâyetleri

Şu şikayetleri bir incelermisiniz. Birisi sizin üzerinizden para çekmiş olabilir. Bence bir karakola gitmenizde fayda var.

Öyle bir firma var elbet zaten mesajda numara adına atılmamış FİNAL VARLIK diye atılmış. Yaşım 17 böyle bişey mümkün mü? Herhangi bir hesabım yok Final Varlık üzerine.

Firmayı aradım; benim numaram başka bir hesap adına kayıtlıymış. Onu sildirdim, TC Numaramı sorguladım bankayla alakası yokmuş. Konu kapanabilir :)

Öyle bir firma var elbet zaten mesajda numara adına atılmamış FİNAL VARLIK diye atılmış. Yaşım 17 böyle bişey mümkün mü? Herhangi bir hesabım yok Final Varlık üzerine.

Firmayı aradım; benim numaram başka bir hesap adına kayıtlıymış. Onu sildirdim, TC Numaramı sorguladım bankayla alakası yokmuş. Konu kapanabilir :)

Gözünüz aydın. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı